Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

26-årig kvinna upptäckte att hon blivit smygfilmad – i sitt egna hem

- 28/10/2017, 13:34
En 26-årig kvinna upptäckte ett hål i sitt golv.
1 av 3

En 26-årig kvinna upptäckte ett hål i sitt golv.

Facebook/TT

Det visade sig vara en kamera.
2 av 3

Det visade sig vara en kamera.

TT

Hålet.
3 av 3

Hålet.

Facebook

En kvinna i USA upptäckte en filmkamera i sitt hem som filmat henne i smyg en längre tid.

Ni vet hur en ibland kan känna sig iakttagen, som att någon tittar på en? Oftast sker det utomhus runt många personer. Men för den här kvinnan, 26 år gammal från USA, hände det i hennes eget hem. 

Hon skulle plocka upp något på golvet när hon plötsligt såg sin egen reflektion. Någonting var konstigt med golvet. Hon tittade närmare och upptäckte en kameralins genom ett borrat hål i golvet, skriver Daily Telegraph.

– Någon stod under golvet och höll i den, den rörde på sig, säger kvinnan till Daily Telegraph. 

Det visade sig att personen som satt dit den hade borrat hål i golvet och sedan för att dölja det satt en liten lapp under när hen inte filmade. Hon skrek på sin pojkvän att det var en kamera i golvet men personen hann försvinna med kameran innan han hann se den. 

– Vi bor längst ner och under ligger det ett förråd och där måste en sjuk person hittat en svagare punkt i taket, in till oss. 

Bildkälla: Facebook

Till The daily telegraph berättar kvinnan att hon tycker att kvinnor alltid ska ringa polisen om de känner sig iakttagna och att händelsen verkligen skakat om henne. 

– Ingen kvinna ska behöva känna såhär, och då rörde ingen ens mig. Jag känner verkligen för kvinnor som blir överfallna i sina hem, jag känner så starkt efter att ha blivit filmad. Det är ett intrång. 

Polisen tog, enligt kvinnan, händelsen mycket allvarligt och hålet blev ifyllt på en gång. Hålet undersöks efter fingeravtryck.

Se mer: Ny sexdocka har "våldtäktsläge" – där hon stretar emot och säger nej

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.