Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bodybuildern som skakar internet: "Jag har injicerat flera liter"

- 16/11/2017, 21:06 -

Kirill Tereshin, 21, skryter om sina nyfunna muskler på internet. Här är de chockande bilderna.

Många människor ägnar flera dagar i veckan åt träning och bodybuilding för att uppnå sina kroppsliga ideal. Men för vissa räcker inte de naturliga medlen till. 

21-åriga Kirill Tereshin, från Ryssland, har tagit till drastiska åtgärder för att bygga din drömkropp, nu delar han med sig av resultaten på instagram. 

 Kirill Tereshin

En bild på Kirill. Bildkälla: Instagram

Kirill förklarar att han injicerat sina armar med synthol, en fetthaltig syra som består av bland annat lidokain, olja och alkohol. Målet är att slå rekord i bicepsmått, skriver Metro Uk.

"Först mådde jag jättedåligt, jag låg i sängen med 40 grader feber. Men sen gick det över och nu mår jag bra" skriver han på Instagram. Han förklarar också att han gått upp nästan 8 kilo sen han började med synthol. 

För att uppnå sin nuvarande omkrets ska han först ha injicerat sina armar med 250 ml - sedan flera liter.

Anledningen till att han använt sig av så stor mängd är för att han inte uppnått de önskade resultaten snabbt nog, förklarar han på Instagram. Substansen är olaglig i Sverige, men är relativt vanlig i länder som Brasilien, Argentina och Colombia. 

Kirill Tereshin
Trots att Kirills resultat är så extrema, så har hela processen skett under en väldigt kort tid. Kirill började med sprutorna efter att han lämnade armén i början av hösten. Efter 10 dagar hade han ökat sin bicepsomkrets med hela 2,5 decimeter. 

Kirill Tereshin

En bild på Kirill för några år sedan. Bildkälla: Instagram

Injicering av olja i musklerna kan resultera i bland annat allvarliga infektioner, blodproppar i lungorna och stroke. 

Trots varningar från flera av sina följare är Kirill nöjd med sina resultat. 

Se även: Här är nya träningstrenden – sov på gymmet


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du att användningen av synthol ska vara laglig?