Mannen har legat i koma i en månad – nu behöver polisen hjälp

- 23/01/2018, 10:38 -

En man har legat i koma i snart en månad och ingen verkar veta vem han är. Nu behöver polisen i London hjälp att hitta någon som känner mannen så de kan lösa mysteriet: vem är han egentligen?

På annandag jul, den 26 december, föll en man ihop runt halv fem på eftermiddagen efter en hjärtattack utanför University College Hospital, Camden, London.  

Sedan dess har mannen legat i koma men fortfarande kvartstår samma fråga: vem är han? 

Polisen har sedan dess sökt efter släktingar till mannen eller personer som kan tänkas veta vem han är för att kunna identifiera honom, men utan framgång. 

Nu har polisen i London publicerat en ny bild på mannen och hoppas att någon kommer att känna igen honom den här gången. 

Polisen vet inte vem mannen som legat i koma är
Bildkälla: Polisen London

Mannens tillstånd var till en början kritiskt, men ska nu vara stabilt. Enligt en teori som polisen arbetar med så kan den okända mannen vara hemlös, skriver danska BT 

När mannen hittades hade han inget id-kort och på grund av hans tillstånd ville polisen komma i kontakt med hans familj så snabbt de kunde, skriver de i ett pressmeddelande. 

– Det har nästan gått en månad sedan mannen hittades och vi försöker fortfarande hitta hans familj. Vi hoppas att någon kan känna inom honom och kontakt oss efter att ha vi publicerat den nya bilder, säger Tom Boon, på polisenheten som arbetar med försvunna personer, i ett pressmeddelande. 

Läs också: Reuben, 19, vaknade ur koma – kunde bara prata ett främmande språk

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.