Det här personerna lyckade skicka iväg ett sista meddelande innan de mördades.
Sista meddelanden - Foto: Facebook/Shutterstock

5 skrämmande sms personer skickat minuter innan de mördats

Det känns som att jag måste kolla över axeln hela tiden, så skrev Molly minuter innan hon blev mördad. Här är fem personer som lyckades, bara timmar eller minuter innan deras död, skicka iväg ett sista meddelande, och de ger oss kalla kårar.


I en tid av sociala medier och ständigt mobilen i hand är det inte så konstigt att en skriver ett meddelande till ens kära om en känner obehag. 

Dessa personer hann precis skicka iväg ett meddelande innan de gick ett tragiskt öde till möte.

Sydney skickade ett sista meddelande på Snapchat

I höstas rapporterade media runt om i världen om 24-åriga Sydney Loofe från Nebraska i USA. Hon skickade en snap till sina vänner och efter det var hon försvunnen och telefonen avslagen. 

Det sista hon skrev till sina vänner var att hon var redo för sin dejt och skickade en bild på sig själv. Det blev det sista någon någonsin hörde från 24-åringen. 

Sydney skulle på dejt med en kvinna hon hade träffat via nätet. Tre veckor efter hennes försvinnande gick polisen ut med att en kropp hade hittats

Sydneys sista snap är riktigt obehaglig. Bildkälla: Snapchat/Polisen

Molly hann skicka ett sista meddelande innan hennes ex tog hennes liv

2017 hittades Molly McLaren, 23, mördad i Storbritannien. Det visades sig sedan att det var hennes ex-pojkvän Joshua Stimpson, 26, som hon träffade via Tinder som var skyldig. 

Exet ska ha betett sig underligt och kontrollerande. Men när han insåg att relationen var slut och att han inte skulle få tillbaka henne så bestämde han sig för att mörda henna. 

Molly blev attackerad av sitt ex, som högg hennes med en kniv i både huvudet och nacken, när hon satt i sin bil. Minuterna innan hon blev mördad skickade hon iväg ett meddelande till en vän. 

"Det känns som att jag måste f*cking kolla över axeln hela tiden". Meddelandena kom att användas som bevis i rättegången. 

Molly skickade ett sista meddelande innan hon blev mördad. Bildkälla: Facebook

14-åriga Aprils sista meddelande

Bara timmar innan April Millsap, 14, hittades mördad i ett dike efter att ha varit ute med sin hund Penny skickade hon ett sms till sin pojkvän Austin Albertson

Hon lämnade huset vid sex på kvällen i 2014. En timme senare skickade hon sms:et och som blev hennes sista, skriver Daily star.

"OMG jag tror att jag blir kidnappad"

Chris blev mördad på skjutbanan 

Eddie Ray Routh. Bildkälla: TT

Den andra februari 2013 blev Chris Kyle, 38, och vännen Chad Littlefield, 35, ihjälskjutna på en skjutbana. Kyle var sniper i den amerikanska militären och det var den tidigare marinen Eddie Ray Routh som sköt dem. 

Han ska ha lidit av posttraumatisk stress och schizofreni. Innan Kyle blev ihjälskjuten skickade han iväg ett meddelande, skriver Daily Star.

"Den här killen är helt galen."

Aleshas desperata rop på hjälp

"Mamma, om jag lyckas komma hem, då behöver jag dig. Jag är rädd."

Detta var 18-åriga Alesha Bells sista meddelande till sin mamma innan hennes kropp hittades mördad i USA 2015. 

Hennes kvarlevor hittades i 40-årige James E Brooks hem av polisen. Mannen var en vän till Alesha som hon, enligt hennes mamma, litade på. Länge var hon betraktad som en försvunnen person, skriver Daily Star.

2017 erkände James mordet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du läst om fallen tidigare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

Italien lägger ned åtal mot hjälporganisationer

Efter en långdragen utredning lägger en italiensk domstol ned anklagelserna mot hjälporganisationerna Läkare utan gränser, Rädda Barnen och den tyska icke-statliga organisationen Jugend Rettet.

Polisen rapporterar om brand, Uddevalla

"Vi får in ett larm om en brand på Jarlsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Kritiker sågar förslag om gårdsförsäljning

I vår kommer regeringens lagförslag om gårdsförsäljning. Redan nu kommer stark kritik mot att mikrobryggerier och destillerier ser ut att uteslutas. Socialminister Jakob Forssmed (KD) vill inte kommentera detaljer, men säger att förslaget behöver innehålla begränsningar.

EU-sanktioner mot "extremistiska" bosättare

EU inför sanktioner mot fyra "extremistiska" israeliska bosättare och två organisationer på ockuperade Västbanken.

Upp till 20 000 fick fel bostadsbidrag av Försäkringskassan

Försäkringskassan har gått ut med ett varningsmeddelande till 20 000 medborgare som fått ett extra bostadsbidrag. Utbetalningen som ska ha gjorts den 10 april kan mycket väl vara helt felaktig, och du som fått pengarna kan vara tvungen att betala tillbaka pengarna.