Lördag 28 Maj
Stockholm

Molly, 23, hann skicka iväg ett sista meddelande innan hon mördades

Molly hann skicka iväg ett sista meddelande till en vän innan hon mördades av Tinderdejten Joshua.
Molly hann skicka ett sista sms till vän innan hon mördades av Tinder-dejten. Foto: Facebook/Pixabay

Det fruktansvärda mordet har fått en makaber vändning. Nu har Molly McLarens, 23, sista meddelande till vännen innan hon mördades blivit offentligt. Det skickades bara minuter innan mordet.

Kommentera (271)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om Emmanuel som efter att ha blivit nekad sex efter Tinder-dejten med Francia mördade henne kallblodigt och löste upp henne i syra. 

Läs mer om den hemska historien här

Men det är tyvärr inte första och sista gången som en Tinder-dejt får en dödlig utgång. I juni 2017 hittades 23-åriga Molly McLaren mördad i Storbritannien. 

Under rättegången 23 januari 2018 sa åklagaren att det inte fanns några tvivel om att det var Mollys Tinder-dejt Joshua Stimpson, 26, som var skyldig, skriver Unilad.

Joshua. Bildkälla: Facebook

Det var när Molly satt i sin bil som hon blev attackerad av exet. Joshua högg Molly med en kniv i huvudet och nacken tills hon dog av sina skador. 

Före detta paret träffades via den populära appen Tinder. De blev snabbt ett par men redan innan mordet signalerade Molly till sina vänner att 26-åringen betedde sig underligt och kontrollerande. 

I rättegången kom det fram att hon sms:at en vän till henne och skrivit att det kändes som att hon "ständigt gick på äggskal". Och att hon var rädd att Joshua skulle skada henne fysiskt.

Han ska, innan hon bröt kontakten med honom helt, skrivit att han "bara vill ha en sista chans" och börjat bete sig illa efter uppbrottet. 

Bland annat genom att han terroriserade henne och skrev falska anklagelser om att Molly hade ett drogberoende på sociala medier. 

När han märkte att det var helt slut mellan de två bestämde han sig för att beröva Molly på livet i en kallblodig attack. 

Molly och Joshua. Bildkälla: Facebook

Men Molly var vaksam och kände på sig att något var fel.

Bara minuter innan mordet skickade Molly ett Whatsapp-meddelande till en vän och det ger oss kalla kårar.

"Det känns som att jag måste f*cking kolla över axeln hela tiden"

Meddelandena mellan Molly och hennes vänner om Joshuas relation användes som bevisning under rättegången, skriver Unilad.

Det är ännu oklart vilket straff Joshua kommer få för mordet. 

Läs också om 17-åriga tjejen som skar halsen av en sjuåring

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du Tinder?
Tack för din röst!
Kommentera (271)
Kopiera länk
Dela