Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Molly mördades av Tinder-dejten – här är de nya uppgifterna i fallet

- 31/01/2018, 21:43 -

Bara några minuter innan Molly McLaren blev dödad hann hon skicka iväg ett meddelande till en vän. Nu har det kommit nya uppgifter om mordet på 23-åringen, som blev mördad i Storbritannien förra året.

I juni förra året hittades Molly McLaren mördad i Storbritannien. Det visade sig att det var Tinder-dejten Joshua Stimpson, 26, som var skyldig. 

Här kan du läsa mer om fallet. 

Molly satt i sin bil när hon blev attackerad av exet. Men innan hon blev dödad hann hon skicka iväg ett meddelande på Whatsapp till en vän. "Det känns som att jag måste f*cking kolla över axeln hela tiden" stod det i meddelandet som skickades bara minuter innan hon blev mördad. 

Joshua högg Molly flera gånger i huvudet och nacken med en kniv. Vad Joshua kommer att få för straff är fortfarande oklart.

Paret hade träffats via dejtingappen Tinder och ska snabbt ha blivit ett par. Molly ska ha signalerat till vännerna att han betedde sig kontrollerande och underligt. 

Joshua och Molly
Joshua och Molly. Bildkälla: Facebook

Nu har nya uppgifter kring mordet kommit och enligt BBC ska Molly ha blivit huggen runt 75 gånger. Såren ska ha varit i huvudet, nacken och på hennes kropp. Enligt obducenten Olaf Biedrzycki ska Molly ha förlorat medvetandet bara efter några sekunder. 

Under rättegången, som fortfarande håller på, hördes ett vittne som ska ha försökt att avbryta knivattacken genom att slå Joshuas ben i bildörren. 

Vittnet ska ha fått syn på paret i bilen och när han insåg att det inte ”bara var ett bråk” var när han såg att pojkvännen ”verkade ha något i sin hand”. Molly ska vid det läget ha försökt att försvara sig själv. 

Vittet försökte distrahera Joshua genom att slå på rutan. Han försökte även stoppa Joshua genom att dra i hans ben. När vittnet insåg att Molly inte hade överlevt försökte han se till att Joshua inte kunde ta sig från platsen genom att blocka bilden med sin egen bil tills polisen kom dit, skriver BBC.

Joshua ska ha erkänt dråp, men nekar till mord. 

Läs också: Sydneys sista snap var riktigt obehaglig – nu har en kropp hittats

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.