Nu kan Sheridan, 23, göra operationen som kan förändra hennes liv

För några månader sedan startade tvåbarnsmamman Sheridan Larkman en insamling för att kunna förminska sina bröst, 23-åringen har K-kupa och fruktar att brösten inte kommer att sluta växa.


För några månader sedan skrev Nyheter24 om 23-åriga tvåbarnsmamman Sheridan Larkman från Australien. Ända sedan hon var liten så har hon haft problem med sina bröst, eftersom de inte slutar att växa.

Sheridan har K-kupa och startade för inte så länge sedan en insamling på Gofundme, för att kunna samla in pengar till förminskning av sina bröst. 

"Snälla, hjälp mig med en bröstförminskning för att rädda min hälsa och så kan jag njuta av ett mer aktivt liv med mina barn och ha hobbies utan begränsningar." skrev hon i beskrivningen.

Sheridan Larkman. Bildkälla: Gofundme

Nyligen passerade insamlingen sitt mål som var 10 000 australiensiska dollar, alltså ungefär 62 000 svenska kronor. Och nu har hon fått in över 10 200 australiensiska dollar, av 226 personer som har skänkt. 

Men när hon kommer att opereras har hon inte skrivit eller gått ut med. 

Allt började när Sheridan var åtta år gammal, det var då hennes bröst började växa. När hon var tio år gammal hade hon D-kupa och efter att ha fyllt 16 år sökte hon sig till en läkare. Vid den tidpunkten hade  hon H-kupa. 

Sheridan Larkman har fått in 10 200 australiensiska dollar. Bildkälla: Gofundme

Det läkaren berättade för henne var att de skulle vänta och se med tiden om brösten slutade att växa eller om de skulle fortsätta. Vilket de gjorde och idag har hon K-kupa. 

– Eftersom jag har små barn är jag orolig om jag visar minsta klyfta. Ibland kan man inte hjälpa det. Mina barn utsätts för det, de kanske tror att det är normalt för män att prata sådär till dem en dag, har hon tidigare sagt.

Ryggproblem, ont i axlarna och en mild skolios gör att hennes vardag blir tuffare. Men Sheridan berättar också att hennes bröst leder till mycket uppmärksamhet, uppmärksamhet hon inte vill ha. Män skickar meddelanden till henne och ber henne att skicka dem nakenbilder. 

Men nu har hon alltså nått sitt mål i insamlingen och bröstförminskningen är möjlig. 

Sheridan Larkman har Ryggproblem, ont i axlarna och en mild skolios. Bildkälla: Gofundme

Läs även: Dina bröst är antagligen olika stora – här är förklaringen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort en skönhetsoperation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.