Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anthony, 27, höll två kvinnor gisslan – tvingade ena kvinnan hugga den andra

Nyheter | 11/02/2018 20:17

Anthony Hutchings, 27, höll två kvinnor gisslan. Sedan våldtog, misshandlade och tvingade han kvinnorna att hugga varandra med kniv. Nu har han dömts för dådet.

27-årige Anthony Hutchings har fått en 16-årig dom för den fasansfulla våldtäkten och misshandeln av två kvinnor som ska ha "snott" kokain från mannen. 

– Hutchings är en våldsam man som utsatte sina offer för timmar av smärta och miserabla förhållanden. Det är mycket tydligt att han är en fara för kvinnor och hans explosiva aggressiva tendenser går inte att ursäkta, sa utredande polisen Heather Moore under rättegången.

Och kanske inte så konstigt att domen föll som den gjorde. Hela dådet är fruktansvärt och kvinnorna fick spendera timmar på sjukhus för behandling av skadorna han orsakat, skriver Kent Online

Misshandel
Anthony har dömts till 16 år i fängelse efter dådet. Bildkälla: Northamptonshire Police

Det var under förra året som Anthony kidnappade två kvinnor och höll de gisslan eftersom att han misstänkte att de snott kokain av honom. 

Han höll en machete mot deras hals "sökte" våldsamt deras kroppar efter drogen. När han inte hittade någonting ska han ha våldtagit, misshandlat och drogat dem. 

Han ska också ha tvingat ena kvinnan att hugga den andra med kniv samtidigt som han högg henne i ansiktet med en sax. 

Kvinnan som höggs med kniv lyckades fly från Anthonys våld men andra kvinnan tvingades kvar. Sammanlagt ska han ha frihetsberövat kvinnorna i över två timmar, skriver Kent Online.

Mannen har tidigare varit våldsam mot kvinnor. Men nu sitter han som sagt bakom lås och bom en lång tid fram över.

TV: 7 sjuka mord på alla hjärtans dag

Läs också om det hårda straffet 14-årig fick efter att ha försökt offra vän till "Slender man"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

no title