Steven lämnade frun för sin egna dotter
När Katie Rose Paldl var äldre tog hon kontakt med sina biologiska föräldrar Steven Walter Pladl och hans fru - Foto: Polisen/Instagram

Steven lämnade frun för deras dotter Katie – här är exfruns ord

När Katie Rose Paldl var bebis blev hon adopterad, men tog kontakt med sina biologiska föräldrar Steven Walter Pladl och hennes mamma när hon blev äldre. Men sen kom den hemska sanningen fram, Katie var med barn och Steven var pappan till barnet.


För några veckor sedan rapporterade vi om incest-fallet som skakar USA. Steven Walter Pladl lämnade sin fru för att skaffa barn med sin dotter Katie Rose Paldl, som är 20 år gammal.

För 20 år sedan, alltså 1998, adopterade Steven och hans fru bort deras dotter Katie. Dock bestämde hon sig för att leta upp sina biologiska föräldrar när hon blev äldre. Via sociala medier hittade hon dem. 

Hon flyttade in hos föräldrarna, och samma år flyttade Stevens fru ut. Sedan kom sanningen fram. Katie och Steven hade inlett en relation med varandra. 

De efterlystes av polisen 2017 och när de hittades så hade de en nyfödd bebis som var deras. 

Steven och Katie. Bildkälla: Polisen

Nu har även Stevens tidigare fru Alyssa Pladl, och mamma till Katie,  berättat om deras relation, skriver The Sun.

Hon lägger enbart skulden på Steven och menar att han hjärntvättade och förförde Katie när hon flyttade hem till dem i Henrico.

– Det finns inga ord som kan beskriva känslan av förräderi och avsky som jag känner. Jag väntade i 18 långa år för att ha en relation med min dotter och nu har han fullständigt förstört det, säger hon. 

Tidigare har frun sagt till myndigheter att Steven brukade sova på golvet i 20-åringens rum och bett barnen, alltså Katies nyfunna syskon, kalla henne för deras "styvmamma". 

Det ska varit syskonen som vittnade till polisen att det var Steven som var pappa till Katies barn, paret poserade även med barnet på Instagram. 

För några veckor inleddes rättegången mot dem, där de är åtalade för bland annat incest. 

Men deras relation är inte den enda incest-relationen som blivit omskriven runt om i världen. Moncia och hennes son fann nämligen kärleken i varandra. Här kan du läsa mer om det.

Det finns en förklaring till varför en del kan känna en sexuell attraktion till egna familjemedlemmar. Här kan du läsa mer om det.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du läst om händelsen tidigare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.