Lördag 4 Dec
Stockholm

Incest-fallet som skakar USA: Lämnade sin fru för sin egen dotter

Steven är Katies pappa men också pappan till Katies nyfödda pojke.
Familj USA Incest. Foto: Instagram/Polisen

Katie Rose Pladl adopterades som bebis. 2016 sökte hon kontakt med sina biologiska föräldrar Steven Walter Pladl och hennes mamma. Sedan blev Katie gravid och Steven är pappan till barnet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det hela började i USA 1998, då den nu 20 år gamla Katie Rose Pladl adopterades bort av sina föräldrar Steven Walter Pladl och hans fru, hennes mamma. 

Det är inte ovanligt att bortadopterade barn senare i livet letar upp sina föräldrar. Och det var precis det Katie gjorde. Hon gick ut på sociala medier 2016 och berättade att hon ville få kontakt med sina biologiska föräldrar, skriver Kron4. 

Och det fungerade, hon lyckades hitta sina biologiska föräldrar. Men historien skulle få ett sorgligt och mörkt slut för hela familjen. Katie flyttade snabbt in med sina nyfunna föräldrar och allt verkade till en början gå bra.

Men senare samma år separerade Steven och hans fru. Katie bestämde sig för att bo kvar med Steven. Men i efterhand har det kommit fram att familjemedlemmarna inlett en relation. 

Steven och Katie. Bildkälla: Polisen

Frun har sagt till myndigheter att Steven brukade sova på golvet i 20-åringens rum. Han ska också ha bett barnen, Katies nyfunna syskon, kalla hennes "styvmamma". 

I november 2017 efterlyste polisen paret. I januari hittades de tillsammans med en liten nyfödd pojke. Katie hade blivit gravid och fött sin egen pappas barn. 

Katie med sonen. Bildkälla: Instagram

Syskonen till den nyblivna mamman ska ha vittnat till polisen att Steven var far till barnet. Och på Instagram poserar de både med pojken. 

Under måndagen inleddes rättegången där båda är åtalade för bland annat incest, skriver CBS lokalstation WNCN.

Steven och Katies historia är faktiskt inte så ovanlig som man kan tro – här kan du läsa om Monica och hennes son Caleb som också inledde ett förhållande. Det finns en förklaring till varför en del känner sexuell attraktion till sina egna familjemedlemmar, läs mer om hur det funkar här. 

TV: Sagas bilder hamnade på eskortsajt – erbjöd incestshow

Läs också om Donna som fick reda på att hennes föräldrar var syskon

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela