Mamman och sonen misstänks ha dödats av hunden
Mamman och sonen hittades döda i sitt hem i Hannover i Tyskland - Foto: Pixabay/Google Maps

Polisen misstänker: Mamma och son i Tyskland dödades av hund

Mamman, 52, och sonen, 27, hittades döda i sitt hem i Hannover i Tyskland under tisdagskvällen. När räddningstjänsten kom till platsen fångade de in hunden, som misstänks ha dödat kvinnan och hennes son.


Förra veckan rapporterade Nyheter24 om 4-årige Noah som dödades av familjens hund när han var ute och lekte i trädgården. Här kan du läsa mer om det

Nu har en mamma och hennes son i Tyskland hittats döda i sitt hem. Polisen misstänker att det var deras hund som dödade dem. 

Den 52-åriga mamman och hennes 27-årige son hittades döda i sitt hem i Hannover på tisdagskvällen, det efter att en granne fått syn på deras kroppar genom ett fönster, skriver tyska Bild

När räddningstjänsten kom till platsen fångade de in hunden som var i hemmet. Enligt polisen pekar mycket på att det är hunden som har dödat mamman och sonen. 

Händelsen kommer att fortsätta utredas av polisen, även om mycket tyder på att det är hunden, som är av rasen Staffordshire terrier, som är skyldig.

Hannover, där kvinnan bodde, ligger i Niedersachsen och där måste hundägare ha en licens när man köper ett djur. Licensen finns för att man vill förhindra att både djur och människor ska komma till skada. 

Aftonbladet har pratat med Hans Rosenberg som är presstalesperson för Svenska kennelklubben. Han berättade att händelser som den här mycket handlar om att fel ägare har fel hund.

– Vi ser inte det här som ett rasproblem utan som ett hundägarproblem. Det är en sak att gå runt med en tuff hund men den lever i tolv år, och att vilja ha den 365 dagar om året kanske inte är för alla. Det är ett problem med fel hund till fel ägare, berättar Rosenberg för Aftonbladet. 

I slutet av förra året hittades Bethany Stephens, 22, sönderbitna kropp på en skogsstig i Virginia. Polisen misstänkte att hon hade blivit dödad av sina hundar – vill du läsa mer om fallet kan du göra det här

TV: 22-åriga Bethany dödades av sina egna hundar på promenaden

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört om liknande fall tidigare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.