Stockholm

Anthony gick till skolan med nya tröjan – blev viral succé

Shelly McCullars Facebookinlägg har blivit en viral succé.
Anthonys tröja har gett människor världen runt ett gott skratt. Foto: Facebook/ Pixabay.

Innan Anthony McCullar sprang till skolan trodde han att han hade satt på sig en tröja med McDonalds logga – något som visade sig vara helt fel. Nu delar Shelly med sig av sonens misstag som gett hundratusentals människor världen runt ett gott skratt.


Läs mer

En mamma från Texas, USA, fick en riktig chock när sonen Anthony kom hem från skolan. Det visade sig att mamma, Shelly McCullar, nämligen inte hade kollat särskilt noga på vad Anthony hade på sig innan hon skickade iväg Anthony till sin lågstadieklass på Travis Elementary, skriver New York Post.

Shelly till höger och Anthony till vänster. Bildkälla: Facebook.

I ett Facebookinlägg skriver Shelly "Jag vill återigen be om ursäkt till lärarna och personalen vid Travis Elementary. Jag lovar att från och med nu hålla bättre koll på vad min barn har på sig! Jag hade ingen aning om att  Anthony hade på sig detta i skolan!!"

Shellys Facebookinlägg. Bildkälla: Facebook

Så vad var det egentligen Anthony hade på sig till skolan? I en video Shelly publicerat tillsammans med inlägget berättar Anthony att han trodde att det var en helt vanlig tröja med McDonald's klassiska logga – något som hans lärare också verkar ha trott. 

Men vid en närmre titt så visar det sig att tröjan avbildade något helt annat. 

Anthony, i sin "McDonalds" t-shirt. Bildkälla: Facebook

Istället för McDonalds gula "M" pryder två särade ben tröjans framsida. Ben, som ser ut att tillhöra en kvinna med klackar. I samband med bilden får texten "I'm lovin it" en helt annan betydelse. 

På Facebook har den roliga händelsen blivit viral och delats över 100 000 gånger. 

Så hur fick Anthony egentligen tag i tröjan? I sitt Facebookinlägg förklarar Shelly att hon fått en låda av nedärvda tröjor från en kompis. Innan skolan hittade Anthony lådan och slängde på sig tröjan innan han skyndade iväg till skolan. 

Kanske inte så kul för Anthony, men kul för alla andra som fick sig ett gott skratt. 

Se Anthonys förklaring i videospelaren ovan. 

Om du gillade denna artikel så kanske du också vill läsa om Haleigh som tillägnade hennes ex sin halloweentröja – som gjorde ramaskri på internet. Eller om Joshua Hansen som rymde från ett fängelse i Texas för att sedan återvända med friterad kyckling

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du sett skillnad på tröjan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.