Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ethan Bramble, 21, har 150 tatueringar och kroppsmodifikationer

- 08/05/2018, 11:18 -

När 21-årige Ethan Bramble var elva år töjde han öronen för första gången. Idag har han runt 150 tatueringar på kroppen och har gjort över 40 kroppsmodifikationer. Men det finns en kroppsdel han inte kommer röra.

Att ha en tatuering här och där eller ett par piercingar idag är inget ovanligt. 

Men någon som har betydligt mycket mer än en taturering här och där är Ethan Bramble, 21, från Australien. Han har runt 150 tatueringar och har gjort fler än 40 kroppsmodifikationer. Bland annat så har han tatuerat ögonvitorna, något som även Vincent från Strängnäs har gjort (här kan du läsa mer om det).

Ethan började som elvaåring, när han töjde sina öron. När Ethan var runt 17 år började han med lite större kroppsmodifikationer eftersom han "gillade hur det såg ut". Fyra år efter det så gjorde han bland annat en tungklyvning, tatuerade sina ögonvitor, töjde öronen ännu mer, och piercade labret och medusa (under- och överläpp), skriver danska Metroxpress

Ethan Bramble, 21, från Australien
Ethan Bramble har runt 150 tatueringar. Bildkälla: Instagram/Ethanmodboybramble

I en intervju med australiensiska News.com.au berättar 21-åringen att han ofta får frågan om varför han gör det. 

– Speciellt tjejer kommer fram till mig på gatan och säger ”varför, bara varför?”. Och då frågar jag, varför färgar du ditt hår? Varför sminkar du dig på morgonen, varför målar du naglarna? Det är så du vill se ut, jag har alltid trott starkt på att man inte ska döma personer baserat på hur de ser ut, säger Ethan till tidningen. 

Det jobbigaste han har gjort är tungklyvningen. Efter den kunde han knappt dricka eller äta på fem dagar och var tvungen att äta antibiotika. 

Ethan Bramble har runt 150 tatueringar
Att tatuera ögonen var en av de jobbigaste tatueringarna. Bildkälla: Instagram/Ethanmodboybramble

– Det var fem dagar av ”nära döden”. Du måste sova upprätt och ha en handduk eftersom du ständigt dreglar. Om du ligger ner kan du kvävas av ditt eget saliv och blod och dö. Det var definitivt inte en rolig upplevelse. 

Ethan berättar också att tatueringarna i ögonen var obehagliga att göra, eftersom en minsta felaktig rörelse hade kunnat leda till att han förlorade synen. Han har även ”tagit bort” sin navel, det för att kunna göra en tatuering över magen. Men Ethan ångrar ingenting han gjort, och det finns kroppsdelar han inte har rört. 

– Jag har gjort allt som tilltalar mig, och jag tycker om min penis så att klippa i den är troligtvis något jag inte vill göra, berättar han.

På sitt Instagram-konto Ethanmodboybramble har han över 50 000 följare och även på Facebook är det många som följer honom.

Ethan Bramble
"Jag har gjort allt som tilltalar mig". Bildkälla: Instagram/Ethanmodboybramble

Du kanske också vill läsa om Sandra som tatuerade sig på semestern och efter ett tag spreds bilden på tatueringen över världen. Här kan du läsa om det.

Eller så kanske du vill läsa om Christian som bara var 16 år när han tatuerade ansiktet. Läs mer om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.