Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fruktansvärda attacken – Tracy dödades av grannens taxar

- 18/05/2018, 18:47

Tvåbarnsmamman Tracy, 52, slets i stycken av sin grannes extremt aggressiva taxar. De sju hundarna avlivades efter den hemska händelsen. En av dem var tvungens att skjutas av polis eftersom den försökte attackera polisen också.

Tracy Garcia, 52, dödades den 10 maj av sin grannars sju taxar i en fruktansvärd attack i Oklahoma. När poliserna kom fram till den fruktansvärda scenen tvingades de skjuta en av hundarna som gick till attack mot dem, skriver Daily Telegraph.

Tracy Garcia, 52.
Tvåbarnsmamman Tracy Garcia, 52, dödades av sju taxar. Bildkälla: KX11 News 12

Resten av hundarna avlivades i samråd med ägaren. Det var totalt sju taxar som attackerade Tracy och troligen var en av hundarna mamma åt resten. 

Enligt veterinären som avlivade hundarna var de vanvårdade och hade extremt mycket fästingar. Hon berättade att det tyder på att de levt i skogen för tv kanalen KX11 News 12

Hundarna är av rasen tax och ingen av dem hade ben längre än en vuxen människas hand eller vägde mer än 18 kilo.  

En av taxarna
Här är en av taxarna som attackerade Tracy. Bildkälla: KX11 News 12

Händelsen utreds fortfarande av polis och man väntar nu på att obduktionen ska bli klar. 

– Det här är en väldigt tragisk händelse, och våra tankar går till offrets anhöriga, sa sheriffen i Carter County till tv-kanalen KX11 News 12. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs också om 22-åriga Bethany som misstänktes ha dödats av sina hundar