Stockholm

Här attackeras fyraåriga pojken av pitbull – allt fångades på film

Pojken attackeras av pitbull
Hunden var bunden vid ett träd och när pojken gick förbi gick hunden till attack. Foto: Asiawire

Hundens koppel var fastknutet runt ett träd på gatan, och när den lilla pojken gick förbi attackerade pitbullen. Hundägaren och andra på gatan drog i pojke och hund för att försöka få hunden att släppa sitt grepp.


Läs mer

En fyraårig pojke i Kina blev attackerad av en pitbull när han gick förbi hunden på gatan. Hunden var fastbunden i ett träd utanför en djuraffär. Ägaren till hunden jobbade i affären och sprang snabbt ut när hunden attackerade pojken. 

Han försökte dra i sin hund för att få den att släppa den lilla pojkens ben. Förbipasserande tog också tag i pojken och försökte dra honom från pitbullen. Hunden hade ett grepp med sina käkar om pojkens ena ben, det rapporterar Daily Mail om. 

Hunden som attackerade pojken. Bildkälla: Asiawire

Samtidigt som attacken skedde tog någon upp mobilen och började filma, och du kan se händelsen i klippet ovan. Varning för starka bilder. 

När hunden äntligen släppte sitt grepp fördes pojken omedelbart till sjukhus. Lyckligtvis fick han bara mindre skador i form av ytliga bitmärken på benet. 

Hundägaren fick, enligt uppgifter som Daily Mail tagit del av, böter på ungefär 650 kronor och en muntlig varning. Han ska också ha erbjudit sig att betala för kostnaderna för pojkens sjukhusvistelse. Han vill dessutom betala för terapi ifall pojken skulle behöva det. 

Se den fruktansvärda attacken i klippet ovan. 

Läs också om en annan fruktansvärd hundattack med dödlig utgångTracy attackerades och dödades av sin grannes taxar. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.