Söndag 27 Nov
Stockholm

Fastnade på film när hon hade sex på en festival – vägrar skämmas

Alexis Frullinger fångades på film när hon hade sex på en festival. Nu talar hon ut om händelsen.
Alexis Frullinger. Foto: Youtube

Alexis Frulling fastande på film när hon hade sex på en festival. Nu berättar hon om känslorna när hon blev viral och varför hon inte är stolt men inte skäms eller ångrar det som hände.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I urminnes tider har mäns sexhandlingar behandlats annorlunda. De blir prisade medan tjejer blir kallade "slampor" för samma akt. Men kanske är det på väg att förändras?

Det var förra veckan som Alexis Frulling var på festival med sina vänner. Och som alla vet kan det ske både det ena och det andra på festival. Hon valde att ha en trekant med två män i en gränd. Någon tog upp en mobil och filmade. Sedan las det ut på internet, något Vice skrev om. 

Videon blev viral och vem blev kallad slampa? Jo Alexis. 

– Jag tänkte: Det här är så jävla dumt. Jag kommer inte ha alla dessa människor som hatar mig. Så jag bestämde mig för att säga att det var jag. Många har gjort det här förut, men inte fått det filmat. Det är inte rättvist. Jag förstår inte varför jag ska få skit för det när inte killar får det, säger hon i en video hon lagt upp på sin Youtube-kanal där hon pratar om händelsen. 

Bildkälla: Youtube

Hon berättar i videon att polisen håller på att undersöka om en person kan få straff för att läckt videon men att det är svårt. 

Alexis säger att hon inte är stolt över händelsen men inte heller ångrar eller skäms för den. Att det var viktigt för henne att göra historien sin egen. Videon hon la upp Youtube har fått över åtta miljoner views. 

– Jag känner att om man ska ångra saker i livet – hur ska man då kunna fortsätta röra sig framåt och lära sig av sina misstag? Och var ärliga! Vem tar inte dåliga beslut?

Ingen av de andra två männen i videon är identifierade eller har fått utstå hat och mobbning på samma sätt som Alexis har fått.

TV: Kvinna förlöste sin egen son med hjälp av Youtube

Läs också om vad feminister säger – och vad det egentligen betyder

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.