Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Videon upprör hela världen: Här låser mamman in sin son

Nyheter | 05/07/2018 19:17

En mamma fångades på film när hon låste in sin son under en pall som hon själv satt på för att kunna spela sällskapsspel ifred. Filmen har nu spridits på nätet och folk är rasande.

En video från Kina har gjort att internet fullkomligt rasat. Den visar hur en mamma har låst fast sin son under en plastpall för att ostört kunna spela sällskapsspel med sina vänner. 

Den lilla pojken ser av videon att döma ut att vara ungefär ett år gammal. Mamman har placerat pallen över honom och benen fungerar som ett galler runt honom. Hon har sedan själv satt sig på pallen och på videon kan man se att hon fullkomligt ignorerar sonen, skriver Daily Mail. 

Pojke sitter fast under pall
Mamman låste in sin 1-åriga son under en pall. Bildkälla: Youtube

Pojken försöker ta sig ur sitt fängelse i form av den blåa platspallen men kommer ingen vart. Han skriker och gråter men det får inte ens mamman att rycka på axlarna. 

Händelsen fångades på film som nu har spridits över internet och upprört många. Hon anklagas för att helt strunta i sitt barn medan hon bara fokuserar på spelet. Videon har setts över två miljoner gånger, skriver Daily Mail

Sonen sitter fast under en pall
Sonen försöker ta sig ut men lyckas inte. Bildkälla: Youtube

Polisen har tipsats om händelsen men de har ännu inte kunnat hittar var filmen är inspelad, men de utreder fortfarande händelsen och letar efter mamman. 

Se den fruktansvärda videon i klippet ovan. 

En annan sak som nyligen gjorde barnrättsaktivister rasade var när en 41-årig man som har sex barn och två fruar sedan innan gifte sig med sin dotters 11-åriga kompis. Den händelsen kan du läsa mer om här

Läs också om den nya förlossningstrenden som barnmorskor nu varnar för. Den artikeln hittar du här