Kondomen G31 är hela 24 centimeter
Kondomen G31 är världens största kondom. (Kondomen på bilden är inte G31) - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Shutterstock

Nu går det att köpa "världens största" kondom

Nu kan man köpa världens största kondom. Japp, världens största. Kondomen är elva procent längre än Durex XL och 17 procent längre än Magnum XL


Det finns mindre kondomer och det finns större kondomer.

Och nu kan man även köpa "världens största" kondom, som kallas kallas G31. Det är TheyFit, självutnämnda kondomexperter, som har tagit fram kondomen. Nu till det du säkert undrar? Hur stor är den då, om den nu är världens största kondom? 

Jo, kondomen är 24 centimeter lång. Enligt hemsidan så ska kondomen vara elva procent längre än Durex XL och 17 procent längre än Magnum XL, skriver Lad Bibel. 

Och personer som har köpt kondomen verkar faktiskt vara ganska nöjda med sitt köp.

"Jag trodde inte att ni kunde hjälpa mig så jag beställde den nästan inte – men jag är extremt glad att jag gjort det" skriver en person i omdömet. 

"Jag tror inte jag någonsin har haft en så trevlig upplevelse med en kondom, inte ens när jag testat XL-kondomer. Faktiskt så köpte jag en XXL en gång och det var fortfarande för trångt och kort. 

Företaget TheyFit har även tagit fram den minsta kondomen, som är ungefär hälften så stor som kondomer som ska vara mindre. 

Kondomer i brevlådan

För ett tag sedan skrev Nyheter24 om Angelica, 21, och hennes sambo Christoffer, 22, som fick en ganska skum överraskning. Paret hittade nämligen massor av kondomer i brevlådan när de kom hem en eftermiddag. 

För att vara exakt så var det 422 kondomer. Ja, du läste helt rätt. 422 kondomer. 

– Jag hör att han skriker "hela brevlådan är full med kondomer" och jag trodde att han skämtade. Så jag gick fram och tittade och den var verkligen fylld med kondomer. Jag blev rädd att det var använda först, men de var oanvända, har Angelica tidigare sagt till Nyheter24.

Här kan du läsa mer om det. 

Du kanske också vill läsa om kondomen som ska ge kvinnor orgasm? Då kan du läsa mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.