Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Behåar för 135 000 kronor stulna

- 09/10/2008, 12:51 -

Victorias Secret utsatta för stöldkupper.

En behåtjuv härjar i Florida. I går lyckades en kvinnlig tjuv i Botina Springs stjäla minst 160 värdefulla behåar från lyxmärket Victorias Secret.

När underklädestjuven såg att personalen i butiken var upptagna med att att hjälpa kunder tog hon tillfället i akt och öste ner 160 stycken behåar i en stor kasse, och flydde från butiken. Behåarna var värda över 42 000 kronor.

Det här är inte första gången butikskedjan Victorias Secret blir utsatta för fräcka behåkupper. Sedan februari i år har tjuvarna slagit till sex gånger. Från bara två stöldkupper i butikerna i sydvästra Florida har redan 452 stycken behåar blivit stulna till ett värde av 135 000 kronor.

Kanske har den kvinnliga tjuven blivit inspirerad av mannen som tjänade en förmögenhet på att sälja stulna behåar av samma märke på den amerikanska auktionssajten Ebay.

Innan mannen blev upptäckt hann han sälja över 2 000 behåar online och blev tagen på bar gärning i sitt hem där han förvarade 650 stycken underklädesset till ett värde av 185 000 kronor. Mannen ska ställas inför rätta i november.

Skrivet av: