Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

DC Comics avslöjar: Så ser Batmans penis ut

- 21/09/2018, 15:23

Nu har vi äntligen svaret – så här ser Batmans snopp ut (ja det finns bild).

Batman, eller Bruce Wayne som han egentligen heter, är mest känd som "the dark knight" och Gothams beskyddare. Sen slutet av 30-talet har superhjälten utan superkrafter fascinerat i en uppsjö av tv-serier, filmer, och serieböcker. 

Men en sak har hållits hemlig – fram tills nu. Nämligen detaljer om hans dase. 

Japp, nu har DC Comics helt ogenerat avslöjat hur Batmans snopp ser ut.

Att superhjältars privata delar visas upp är mycket ovanligt, undantaget är jätten Doctor Manhattan från Watchmen, som låter sin manslem hänga fritt helt och hållet. 

Det är i nya serien Damned som penisen dyker upp när Bruce Wayne plötsligt slänger sina kläder. Tanken är att serieboken ska rikta sig till "en vuxen publik som vill bli överraskad och utmanad", skriver Vox. 

Men redan nu har Läderlappens lilla läderlapp orsakat en hel del rabalder, och strax efter att serien släpptes bestämde DC att snoppen skulle tas bort i andra upplagan. 

Detta göra att första upplagan av Batman-boken säkerligen kommer att bli ett eftertraktat samlarobjekt. Hur ofta får man chansen att se Batmans fjong liksom?

Men för dig som vill se pillen så kan du givetvis göra det här. Varsågod!


Batman
Japp, det där är Batmans pillesnopp. (DC Comics)

Och ja, inte helt oväntat har Bruce Wayne junior orsakat ganska mycket debatt på nätet, inte minst bland Batman-fansen. 

”Batmans kärlek för dyra bilar är så mycket mer logisk nu när jag sett hans paket”, skriver ett fan på Twitter, vilket är märkligt – så liten är den väl inte?

”Aldrig hade jag trott att någon skulle glida in i mina DM:s och fråga om jag vill se Batmans penis”, skriver ett annat fan. 

Enligt DC kommer flera andra superhjältar visa sig i Damned-serien, som till exempel Wonder woman och Stålmannen – vilket kanske kan vara ett tecken på att vi kommer få se mer supernaket framöver. 

Nyligen gick porrstjärnan Stormy Daniels ut och avslöjade hur Donald Trumps penis ser ut – läs mer om det här