Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kanye Wests möte med Donald Trump förvirrar

- 12/10/2018, 08:20

Kanye West råkade avslöja sin lösenkod, pratade om alternativa universum, gängledare och psykisk ohälsa.

En av världens största snackisar just nu är mötet mellan superstjärnan Kanye West och USA:s president Donald Trump

Kanye dök upp i Vita huset i en "Make America Great Again"-keps för att diskutera fängelsepolitik. Men det som alla idag pratar om är Wests långa monolog som han höll för presidenten. 

Kanye West
Kanye West i Vita huset (AP)

I en ungefär tio minuter lång rant pratade Kanye West om fängelser, sin barndom, alternativa verkligheter och mäns rättigheter. Bland annat. 

Det var när Kanye pratade om den ökända gängledaren Larry Hoover som West började prata om alternativa verkligheter. 

– Det finns ett oändligt antal alternativa universum, och det är därför det är så viktigt för mig att få ut Hoover. I en annan verklighet är jag honom, sa Kanye under mötet med Trump. 

Inte ens Donald Trump själv verkade riktigt veta hur han skulle hantera sin välkända gäst, utan satt mest och lyssnade och skrattade till nervöst då och då. 

Avslöjade sin mobilkod

En annan stor snackis har blivit Kanye Wests mobil. Mitt under mötet tar West upp sin mobil för att visa presidenten en bild. Han visar då för kamerorna runt omkring vad hans kod är. 

Och vilken kod har då Kanye? 

000000. Genialt. 

Gillar du Kanye West?