Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katherine, 40, hörde en demonliknande röst – fick allt på film

Nyheter | 16/10/2018 23:11

Tror du på demoner? Det gör nog i alla fall Katherine nu, efter att ha fångat en demonliknande röst på film. Allt hände när hon och hennes dotter gick i en dödstyst korridor på ett sjukhus.

Okej, trodde man inte på spöken innan så kanske man gör det nu? För vad kan det annars vara för demonliknande röst som hörs i filmen? Ingen vet.

Det var en mamma som filmat i en korridor på sjukhuset Royal Devon & Exeter Hospital i Storbritannien. Men hon verkar ju inte vara helt ensam? 

Fel entré

Katherine Lawrence, 40, hade varit tvungen att ta sin dotter till sjukhus och de gick in i helt fel entré. Men eftersom hon älskar skumma grejer så fortsatte de i samma riktning som de börjat. Väldigt modigt!

Den lite märkliga entrén blev också anledningen till att hon börjar filma. För att föreviga ett lite läskigt tillfälle i livet. För om något läskigt händer så vill man nog ha det på film?

Katherine fångade upp det märkliga och näst intill onda ljudet när hon filmade med sin mobil. Det var bara hon och hennes två-åriga dotter där, rapporterar Devon Live. Och inte låter rösten i videon som varken hon eller dottern?

Dödstyst i korridoren

De var helt ensamma och det var dödstyst i korridoren. Precis i början av videon kan man verkligen höra en märklig stämma som tar sig ton. Det är ju nästan så att håret reser sig på armarna.

Hon delade klippet på sin Facebook med detsamma och det är många som har reagerat. Inte så konstigt, är det en demon eller inte?

En person som kommenterat på hennes Facebook-inlägg skriver "Jag skulle springa därifrån". Ja, det kan man ju förstå, vem hade inte?

Se hela videon

För att höra rösten och se hela videon, se spelaren ovan. Om du vågar.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett kusligt besök hos Izabelle och Tina. Det var under en live-video som riktigt märkliga saker började hända runt omkring. Är det ett bevis på att spöken finns? Här kan du läsa och se mer om det.

Tror du på spöken?