Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Unga flickornas brutala mordplaner – ville komma till Satan

Nyheter | 27/10/2018 21:40

Tidigare i veckan greps två unga flickor av polis efter att ha planerat att mörda flera yngre studenter på sin skola. De ska också planerat att dricka upp deras blod.

De två flickorna, 11- och 12 år gamla, studerar på The Bartow Middle School i centrala Florida och det var också här som de planerat att utföra sina handlingar.

Enligt en polisrapport ska de ha planerat att överfalla 15 till 25 yngre studenter med kniv på skolans toalett. Planen var att mörda dem och sedan dricka upp deras blod, rapporterar CNN.  

Misslyckades 

Men som tur är misslyckades deras planer. 

Ena flickans mamma fick nämligen ett automatiskt meddelande från skolan när hennes dotter inte dykt upp till sin lektion, något som mamman trodde var ett missvisande sms eftersom dottern alltid brukade vara på lektionerna. I och med osäkerheten i sms:et kontaktade hon därför skolans rektor för att se hur allt stod till med dottern. 

Senare samma eftermiddag hittade skolans biträdande rektor båda flickorna inne på en av skolans toaletter. 

Tjejerna visiterades sen på rektorns kontor. Man hittade då fyra knivar, saxar och en pizza-roller som de gömt under sina kläder. Bladen på två av knivarna var minst fem till sex tum, vilket är ca 12 till 15 centimeter, har polisen sagt enligt CNN. 

Ville tömma blod snabbt 

I polisrapporten framkommer det också att de båda tjejerna helgen innan handlingen haft en "sleep-over" där de kollat på skräckfilmer. Det var också där som planerna på att döda flera yngre studenter på skolan började smidas. 

Flickorna gjorde flera sökningar på internet om hur man dödar någon med kniv och vilket typ av skärsår som skulle leda till att deras offer på snabbaste sätt skulle tömmas på blod.

Var dyrkare till Satan

I polisens redogörelse står det också att när flickorna dödat eleverna skulle de skära upp dem och äta delar av det döda människoköttet. Efteråt var tanken att de skulle ta livet av sig själva och genom sina handlingar komma till Satan.

"De skulle komma till helvetet så att de fick vara med Satan", uppger polisen vidare i sin rapport enligt CNN

Oklart vad straffet blir 

I dagsläget är det inget domstolsdatum satt. Det är inte heller bestämt om de ska prövas som barn eller vuxna. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om den fruktansvärda skolskjutningen som drabbade en skola i Florida tidigare i år. Läs om det här!