Chris Watts och Nichol Kessinger
Älskarinna till morddömde Chris Watts öppnar upp sig. - Foto: Instagram/nicholkessinger, Shutterstock

Älskarinna till morddömde Chris Watts talar ut om förhållandet

Chris Watts mördade sin gravida fru och deras två barn, och tidigare i veckan fick han sin dom – livstids fängelse. I samband med domen valde hans älskarinna att berätta om relationen de två hade.


I augusti tidigare i år anmäldes gravida Shanann och hennes två små döttrar Celeste och Bella försvunna från sitt hem i kanadensiska Colorado. 

24 timmar senare hittades alla tre döda och barnens pappa, Shananns man Chris Watts, greps av polisen. Han blev direkt misstänkt för att ligga bakom morden på familjemedlemmarna, något som Nyheter24 tidigare har rapporterat om.

Strax innan de tre familjemedlemmarna försvann hade Chris berättat för sin fru att han hade träffat en annan kvinna och ville skiljas.

Efter allt som har hänt har nu har kvinnan som Chris träffade, för första gången pratat i media som sin relation med Chris. 

Trodde han var skild 

Nichol Kessinger är kvinnan som Chris hade träffat bakom Shananns rygg sedan i juli. Till Denever Post har hon berättat att Chris aldrig hade någon vigselring på sitt vänstra finger när de sågs och att han hade sagt till henne att han var skild, vilket Nichol förlitade sig på.

Många polisförhör 

När Nichol fick veta att Chris arresterats av polisen efter familjemedlemmarnas försvinnande blev hon först chockad, men tvivlade aldrig på att det var Chris som låg bakom det. Speciellt inte nu när hon fått veta att han ljugit för henne. 

På eget initiativ gick hon till polisen och var på flera polisförhör där hon beskrev detaljerat om hur deras relation såg ut.

 Hon har också sagt till Denever Post att många människor på sociala medier börjat spekulerat i parets förhållande och hängt ut henne på sociala medier, efter att det blivit känt att Chris mördat sin familj. 

– Vi hade precis träffats, jag kände honom knappt, sa hon till Denever Post

Slutgiltig dom

Under måndagen fick Chris sin slutgiltiga dom. Domaren yrkade Chris skyldig på samtliga mord och fick fem livstidsdomar. Han ska spendera hela livet i fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning, rapporterar The Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om influencern som blev skjuten till döds. Det kan du läsa mer om här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.