Amethyst Realm
Hon ska gifta sig med sitt älskling – ett spöke - Foto: Youtube/This morning

Efter det fantastiska sexet med spöket – nu stundar bröllop

Det sägs att det finns någon för alla – och visst kan det vara så. Brittiska Amethyst Realm mötte sin livs kärlek i Australien tidigare i år, och nu ska de gifta sig. Men "han" är inte vem som helst – utan nämligen ett spöke.


I februari tidigare i år var brittiska Amethyst Realm på en arbetsresa i Australien. Det hon inte visste när hon åkte dit var att hon skulle träffa sitt livs kärlek. 

Däremot var det ingen person hon förälskade sig i – utan ett spöke!

En dag när hon promenerade i naturen kände hon plötsligt hur en energi kom till henne. Hon själv beskriver det som att "en ny älskare hade kommit", skriver brittiska The Sun. 

Och när det var dags att återvända hem från jobbresan trodde hon att hon skulle behöva lämna sin nyfunna kärlek. 

Men så blev det inte. 

Hade sex på flygplanet

När Realm skulle flyga hem till Storbritannien kände hon närvaron av sin älskling igen. Hon kunde inte tro det – sedan gick allt hett till. 

– Jag var glad och upphetsad! Vi var så glada att vi var tvungna att göra något åt det. Så vi gick till toaletten på planet, och ja, nu är jag medlem i 10 000 meters-klubben, säger hon under en intervju med This Morning. 

Frieri

Realm berättar att hon innerst inne vet att det är "han" som är hennes själsfrände, trots det medger hon att hon har haft sex med 20 andra spöken sedan de blev ihop. 

Tidigare i höstas firade de nio månader tillsammans. För att fira detta gjorde de en resa till Englands Wookey Hole-grottor. Där friade hennes spöklika älskare till henne.

Hon berättar att orden "Vill du gifta dig med mig?" ekade i grottan. 

– Det är svårt att förklara, men fram till denna dag har hans ord alltid varit inuti mitt huvud. Men den dagen var orden utanför. Jag kunde höra hans röst och det var vackert. Djup, sexig och riktig, säger hon i intervjun. 

Bröllopet 

Ännu har inte Realm bestämt sig för vilken ring hon vill ha, men det är på gång, berättar hon i intervjun med This Morning. Hon menar att hennes fästman ska bestämma den eftersom det var "han" som friade. De planerar att vigseln ska äga rum någonstans på den engelska landsbygden. 

– Vi har inte diskuterat detaljerna än, men jag tror att det blir ganska stort, säger hon. 

Och ja, nu går de bara och väntar på den stora dagen då familj och vänner ska samlas för att bevittna giftemålet. Enligt Realm är hennes familj och vänner mycket glada att hon äntligen hittat en man hon trivs med. 

Men visst undrar man lite hur sexet är? Det är underbart!

– Ibland får jag känslan av att jag förflyttas. Orgasmerna jag får med min andliga älskare är mycket mer tillfredställande än vad jag haft tidigare med vanliga män, säger hon i This Morning

Läs även:
Efter det fantastiska sexet med spöket – nu stundar bröllop

/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.