​Jacqueline Claire Ades från Arizona, hand håller mobil
Skickade 159 000 sms – efter första dejten - Foto: TOWN OF PARADISE VALLEY POLICE DEPARTMENT / Pixabay

Kvinna blev besatt efter första dejten – skickade 159 000 sms​

Jacqueline, 31, skickade 159 000 sms till en man hon varit på dejt med en gång. I smsen ska hon ha försökt charma honom med bland annat: "Jag skulle göra sushi av dina njurar och ätpinnar av dina handben".


På en dejtingsida träffade 31-åriga Jacqueline Claire Ades, från Arizona, sin drömman. De gick på en dejt och hon blev betuttad direkt. Ades hörde av sig till mannen efter dejten men fick ingen vidare respons. Det blev heller inga fler dejter. Men trots det fortsatte Ades höra av sig till mannen i tio månaders tid.

159 000 sms

Ades greps av Paradise Valley-polisen i maj 2018 och anklagades då för förföljelse och för att ha brutit sig in i mannens hem. Men vid det tillfället hade det framkommit att Ades "bara" skickat 65 000 meddelanden till mannen. Dock har polisärendet nyligen offentliggjorts, där det har framkommit att hon skickat betydligt många fler sms.

Det handlar om mer än dubbelt så många, nämligen 159 000 stycken. Och de var inte särskilt trevliga heller, rapporterar People.

"Det kändes som att jag träffat min själsfrände och allt var precis som det ska vara", menar Jacqueline Claire Ades. Bildkälla: TOWN OF PARADISE VALLEY POLICE DEPARTMENT

Vill bada i mannens blod

"Jag skulle göra sushi av dina njurar och ätpinnar av dina handben", ska Ades skrivit till mannen. Men också skickat sms som "Åh vad jag skulle jag göra med ditt blod! Jag skulle vilja bada i det!", skriver Fox 10.

Men Ades som hålls fängslad i Maricopa County utan borgen, menar själv att hon är oskyldig till anklagelserna om förföljelse och olaga intrång. 

5 februari 2019 är rättegången planerad att hållas och det har tidigare påståtts att Ades har "visat tecken på psykiskt sjukdom" enligt en polis. 

"Träffade min själsfrände"

Hela den här cirkusen fick ögonen på sig redan i juli 2017 när polisen i Paradise Valley fick nys om de påstådda trakasserierna. Men det dröjde till april 2018 innan en polis tog henne på bar gärning, då hon tog sig ett litet dopp i mannens hem. Det ledde till att hon blev häktad första gången för olaga intång, men släpptes. 

Men bara en månad senare blev hon häktad igen. Denna gång släpptes hon inte. Orsaken till att hon hålls häktad var att hon ska ha besökt mannens arbetsplats och där påstått sig vara hans fru.

People rapporterar om en fängelseintervju då Ades berättat för en reporter att hon träffade mannen genom Luxy, som är en dejtingsida för miljonärer.

– Det kändes som att jag träffat min själsfrände och allt var precis som det ska vara. Jag trodde att vi skulle göra vad alla andra gjorde, men det var inte vad som hände, sa hon då.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fem tecken som visar om du dejtar en psykopat eller inte. Har du koll? Eller vill du kanske ha mer koll än du har? Här kan du läsa mer om det.

/
/
SMS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad föredrar du helst? Smsa eller ringa?
Tack för din röst!