Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel, 24, glömde låsa dörren – möttes av sjuk överraskning

- 14/01/2019, 21:02

Tanken var att dra på en skön skidresa. Men när Daniel kom hem möttes han av en galen överraskning. Nu berättar hans kompis om händelsen.

Okej, vi har väl alla gjort det någon gång? Man har lite brådis och i all hast glömmer man att låsa dörren. Men en som knappast lär glömma bort att låsa igen är stackars 24-årige Daniel Protheroe från Swansea, Wales. 

Daniel är medlem i kavalleriregementet Queen's Dragoon Guards, och när han skulle iväg på en skidresa glömde han bort att låsa dörren i baracken. 

Då bestämde sig hans äldre regementskamrat för att lära Daniel en läxa. 

Hur? Genom att packa in hela rummet i aluminiumfolie så klart!

– Dan drog iväg på skidresa och lämnade dörren olåst så jag ville lära honom en läxa om säkerhet och att hålla koll på sina grejer. Vi slog in alla hans grejer i folie så att han inte ska glömma igen, säger Lewis till Wales Online. 

Varenda liten grej slogs in i folie. Bildkälla: Twitter

Och ja, det var ju inte bara väggarna och golvet som fick foliebehandling. Precis varenda grej i hela lägenheten slogs in, från kuddarna och sängkläderna till toaletten och handfatet. 

– Det tog ungefär tio timmar och vi använde ungefär 30 stycken 30 meters-rullar, avslöjar Scott Lews, 28. 

Inte ens duschen kom undan... Bildkälla: Twitter

Tog tre timmar att få bort

Ja, hur reagerar man då om man kommer hem från skidsemestern och märker att allt man äger är inslaget i folie? Jo, enligt Scott Lewis tog Daniel det hela med ro, men att få bort allting var inte helt lätt. 

– Det tog honom tre timmar att få bort folien från allting, säger Scott Lewis till Wales Online

Man behöver nästan inte spegeln för att spegla sig, så hela badrummet är täckt med folie.. Bildkälla: Twitter/TT
Brukar du vara slarvig med att låsa dörren?