Här är den 49-åriga kvinnan som gifter sig med sitt täcke

- 23/01/2019, 11:15 -

Har du gett upp på människor? Då kanske du kan ta inspiration från 49-åriga konstnären Pascale Sellick. Hon gifter sig nämligen med sitt täcke.

Om du någonsin gett dig ut i dejtingvärlden så vet du att man snabbt kan känna sig väldigt less. Torra Tinderdejter, stela hemsläp och tre månaders "häng" som bara rinner ut i sanden.

Ibland kan man känna att man bara vill ge upp på dejtinglivet. Men frågan är, varför sluta där? Varför inte ta klivet och ge upp med att dejta människor överhuvudtaget? 

En person som har gjort just det är 49-åriga Pascale Sellick. Konstnären från Devon i England satsar istället på ett långt, mysigt och hängivet äktenskap med sitt täcke

Istället för att handskas med tjafs om svärpäronen, känslomässigt ansvar och en otömd diskmaskin dag in och ut, så väljer hon ovillkorlig glädje. 

– Mitt täcke är den längsta, starkaste, mest intima och pålitligaste relationen jag någonsin haft. För det har alltid funnits där för mig och ger mig alltid fantastiska omfamningar, säger Sellick i en intervju

Bröllopsdatumet satt den 10 februari

Bröllopet äger rum den 10 februari i Rougemont Gardens, en vacker park i staden Exeter. Selleck avslöjar att hon skippar den traditionella bröllopsklänningen. Istället kör hon på fluffiga tofflor och ett nattlinne. Men vad hennes täcke kommer att ha på sig håller hon hemligt.

Om du känner dig taggad på att åka och vara en del av kärleksfesten så kan du faktiskt göra det. Efter bröllopet kommer det nämligen att nämligen att finnas en efterfest som alla är välkomna på. Festen äger rum i The Glorious Art House, klockan 14.00 lokal tid. 

Vad gäller klädkoden är det både högt och lågt. Allt från finkläder till pyjamas, onepieces och tofflor godtas, enligt Lad Bible

Behöver du mer inspiration?

Då kan du läsa om den 35-årig mannen som lade 160 000 på ett bröllop med ett  hologram

Eller varför inte läsa om Erika, som ingick i ett äktenskap med sig själv?

Vill du gifta dig med ditt täcke?