Youtubern Julia Zelg har gift sig – med en 37 år äldre kvinna

- 20/06/2019, 19:59 -

I ett Youtube-klipp från den välkända youtubern Julia Zelg, 24, presenterar hon sin nya flickvän inför sina tusentals prenumeranter. Det ledde till kalabalik i kommentarsfälten.

Den 24-årige youtubern Julia Zelg har över 200 000 prenumeranter. För 9 månader sedan lade hon upp ett Youtube-klipp med rubriken "Meet my girlfriend!". 

Men klippet möttes av stark kritik och hårda kommentarer. Varför?

Hennes flickvän visade sig vara den 37 år äldre kvinnan Eileen De Freest, 61.

Paret träffades på Tinder. De förklarar i videon att de båda träffades utan förväntningar på vad som skulle hända.

Julia Zelg presenterar sin flickvän Eileen De Freest.
Julia Zelg presenterar sin flickvän Eileen De Freest. Bildkälla: Instagram/juliazelg

Hatkommentarer florerar

Men oavsett hur mycket kärlek de visar för varandra, så är kommentarsfältet fyllt av kommentarer som "Ni får mig att vilja kräkas", "jag trodde att det var hennes mamma" och "detta gör mig så obekväm".

Men till svar för de kommentarer som paret stött på så står de fast vid en sak. 

– Om det är något som stör dig så behöver du inte titta på mina videos, berättar Julia i klippet.

De ber inte om någons åsikter eller tillåtelse till att vara dem de är och att allt de vill är att dela med sig av deras liv tillsammans för de som är intresserade, nämner de i videon.

– Vi vet att vi visar upp oss på internet och vi vet att vi kommer få alla olika typer av kommentarer. Men det är en sak att uttrycka en åsikt och en annan sak att mobba någon och säga offensiva och fruktansvärda saker som bara inte är rätt, fortsätter Julia.

Gifte sig förra veckan

För att visa sin kärlek till sin flickvän så friade Julia till Eileen, vilket det även finns ett videoklipp om på hennes kanal. Paret har redan i förra veckan gift sig.

I en video kan man se Julia fria till Eileen.
I en video kan man se Julia fria till Eileen. Bildkälla: Instagram/juliazelg

De förklarar också att de är medvetna om att ålderskillnaden skapar annan oro, en oro som "vanliga" par inte behöver oroa sig för.

– Den största skillnaden mellan vårt och andras förhållande är att vi måste acceptera den stora sannolikheten i att jag kommer överleva Eileen. Vi måste vara beredda på ett "inbyggt" slut på vårt förhållande som inte nödvändigtvis behövs för personer som inte har åldersskillnad. Vi vet det och accepterar den verkligheten, berättar Julia till Metro UK, enligt Expressen.