Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya ledtrådarna ger nytt hopp i Madeleine McCann-fallet

- 25/06/2019, 15:21

Madeleine McCann-fallet är fortfarande en stor gåta. Men nu tänds en gnista hopp igen efter polisens nya fynd.

Gåtan om vad som hände treåriga Madeleine McCann, som försvann under en familjesemester i Portugal 2007, är fortsatt olöst. Här kan du läsa om allt som har hänt sedan dess.

Nu tänds ännu en gång en gnista hopp då polis ska vara "närmare än någonsin" att få reda på vad som hände den dagen i Algarve för tolv år sedan, skriver brittiska Daily Mail.

Nya ledtrådar och huvudmisstänkt

De arbetar med fallet har nu riktat in sig på en "utländsk" man som ska ha befunnit sig i området samtidigt som Madeleine försvann. Polisen har dock ännu inte gått ut med vilken nationalitet, eller signalement på den misstänkte.

– Allt är väldigt hemligt, men så är det alltid med Madeleine-fallet. Det är bara polisen som vet vem den misstänkte är, säger en källa till brittiska Mirror.

Polisen ska även ha hittat en nya ledtrådar i fallet och berättat att de nu är närmare än någonsin att faktiskt få reda på vad som hänt Madeleine, enligt den portugisiska tidningen Correio da Manha, skriver Daily Mail.

Lokala myndigheter sägs dock vara tveksamma till att Madeleine ännu är i livet – trots polisens nya spår i utredningen.

MER: Privatutredaren om Madeleine McCann: "Jag tror att hon lever"