Flygvärdinna gömde sig i bagageutrymme: "Inte vår vanliga rutin"

- 01/08/2019, 22:31 -

Efter ombordstigning på flygplan brukar kabinpersonalen hålla en säkerhetsgenomgång – något denna flygvärdinna bestämde sig för att göra på ett minst sagt unikt sätt.

Kabinpersonal brukar vanligtvis finnas tillhands för passagerare som behöver hjälp, men inte alltid tydligen. Det visar en flygvärdinna som istället bestämde sig för att ligga gömd i bagageutrymmet. "Jag kan inte komma över hur konstigt det här är".

Bisarr syn 

Det var ombord på ett amerikanskt flygplan som passagerarna fick bevittna en minst sagt speciell syn. I bagageutrymmet över sätena gick det plötsligt att se kvinna som kikade ner, en kvinna som tro det eller ej jobbar på planet ifråga. 

Sprids på sociala medier 

Det var passageraren Veroncia Lloyd som fångade den bisarra scenen. På Twitter la hon upp ett videoklipp på händelsen tillsammans med texten "Jag kan inte komma över hur konstigt det här är". 

Flygvärdinna
Bildkälla: Twitter/Disko_InVERNo

Kort därefter la hon upp en bild på samma kvinna med texten "Är det här en dröm @SouthwestAir?".

Flygvärdinna
Bildkälla: Twitter/Disko_InVERNo

"Sinne för humor"

Till tidningen Daily Mail kommenterar en talesperson från flygbolaget händelsen: 

"Anställda på Southwest är kända för att demonstrera sina sinnen för humor och unika personligheter. I det här fallet försökte en av våra flygvärdinnor ha ett kort ögonblick av kul med passagerarna under ombordstigning. Självklart är det här inte vår vanliga rutin". 

Läs även: Ammade dottern på flygplan – då ingrep flygvärdinnan

Tycker du om att flyga?