Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danny hade erektion i tio dagar – visade sig vara livshotande

- 11/08/2019, 13:26 -
Danny led av svår priapism.

Danny led av svår priapism.

Danny Polaris

En ung man fick uppsöka akut vård efter en långvarig erektion, som tillslut orsakade sådan smärta att läkarna diagnostiserade honom med priapism.

En brittisk man vid namn Danny Polaris, bosatt i Berlin, var med om mångas värsta mardröm.

På väg till en fest svalde han ett viagra-piller.

Efter festen gick han hem med en sjuksköterska, som bad om att få injicera erektionshöjande medel i hans penis.

Men det skulle visa sig vara ett stort misstag.

Fick extrem smärta

Morgonen efter vaknade Danny, fortfarande med en erektion. Istället för att uppsöka vård så gick han med sin väns vinkylare runt penisen.

Men efter två dagar togs han snabbt in till sjukhus på grund av extrem smärta. Läkarna diagnostiserade honom med priapism, en långvarig och smärtsam erektion som kan orsaka permanenta skador på penisen om det inte behandlas korrekt.

Läkarna försökte flera gånger med att få bort blod från penisen, men utan framgång.

Blivit traumatiserad

Enligt Danny's vänner, som skapade en GoFundMe till förmån för hans sjukhuskostnader och eventuella besök hos psykolog eller liknande hjälp, så har han varit väldigt traumatiserad och gråtit av stress och ångest.

På webbsidan för GoFundMe har de skrivit att Danny haft en enorm smärta, att han förlorat väldigt mycket blod och varit nära att dö. Ståndet höll sig i över tio dagar.

"Vissa dagar är han i en sådan smärta att han blir medvetslös, även fast att han har starka smärtstillande".

"Värsta misstaget"

Danny själv menar att vissa dagar är värre än andra, men att han konstant tänker på konsekvenserna av det hela.

– Det är ett av de värsta misstagen jag gjort i mitt liv. Vissa dagar vaknar jag upp och bara gråter när jag tänker på hur dum jag var, vad jag har förlorat och vad som kommer hända med mig, berättar han enligt The Sun.