Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man snodde mat från en hemlös – internet kokar av ilska

- 08/09/2019, 18:58

Den virala videon från England visar när en man snodde mat från en hemlös. Klippet har skapat ramaskri på sociala medier och hela internet försöker nu avslöja mannens identitet.

Det var utanför mataffären Tesco i South Yorkshire som händelsen inträffade – när en man snodde mat från en hemlös samtidigt som han dokumenterade händelseförloppet. Mannen cyklade sedan hånskrattandes iväg. 

Internet rasar

Klippet på mannens aktion spreds på sociala medier och blev snabbt en snackis. Människor kokar av ilska och försöker nu avslöja hans identitet.  

En användare kommenterade videon och beskrev händelsen som ett lågvattenmärke för mänskligheten.

"Vidrigt.... Att råna någon är en sak, men att råna en hemlös persons mat är bland det lägsta man kan göra", rapporterar Mirror.

"Inga polisanmälningar"

Polisen i South Yorkshire har kommenterat förseelsen. Men konstaterar att ingen förundersökning har påbörjats eftersom polisen inte har fått in någon anmälning, skriver Mirror.

Läs även: Metallicas fina gest – skänker 325 000 kronor till hemlösa