Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här matar tvillingarna en hemlös man med sushi – får massiv kritik

- 21/09/2019, 09:33 -
Ryska tvillingar, sushi

Ryska tvillingar i blåsväder efter att ha matat en hemlös man med sushi

Instagram, @adelalinka_life

Tvillingarna Adelya Fatkheev ​och Alina Fatkheev har ett stort följe på sociala medier. Nu ligger det ryska tvillingparet i rejält blåsväder. Efter att ha lagt ut en video på Instagram där man matar en hemlös man – med sushi.

Det ryska tvillingparet Adelya Fatkheev och Alina Fatkheev har ett stort följe på sitt gemensamma Instagram-konto där man bland annat får se när influencerna postar bilder med likadana utstyrslar.

Bildkälla: Instagram, @adelalinka_life

Nu är influencer-tvillingarna i rejält blåsväder efter att ha deltagit i en tävling som går ut på att man ska hjälpa och visa omtanke för människor – gjorde tvillingarna något som fick massiv kritik.

Matade hemlös man – med sushi 

På tvillingarnas Instagram kunde man se deras bidrag till tävlingen "We Care" som går ut på att visa medmänsklighet för att ha chansen att vinna en iPhone.

I videon ser man när tvillingarna får syn på en hemlös man på gatan i Kazan, Ryssland och bestämmer sig för att mata mannen – med sushi, rapporterar Metro.  

Bildkälla: Metro
Bildkälla: Metro

Klippet får massiv kritik 

Tvillingarna får nu kritik på sociala medier för sitt agerande, där den tydligt iscensatta videon för att visa medmänsklighet snarare betraktas som en förminskade aktion mot hemlösa.

Lokala invånare i Kazan rasar mot tvillingarnas beteende:

"Dessa tvillingar bryr sig inte ett dugg om den hemlösa mannen, de vill bara ha chans till att vinna en iPhone, inte hjälpa en människa i nöd", säger en.

"De har så skev bild av verkligheten att de inte ens fattar hur man hjälper en hemlös man på gatan", säger en annan enligt Daily Star

Videon är nedtagen från tvillingarnas gemensamma Instagram-konto

Läs även: Följarna rasar på Ida Warg efter videon på sonen