Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rysk bodybuilder har enorma armar – vädjar om hjälp

- 25/10/2019, 21:31

Den ryska kroppsbyggaren Kirill Tereshin har enorma biceps, men inte på naturlig väg. 23-åringen har injicerat stora mängder olja i sina armar – något som nu riskerar att göra honom funktionshindrad.

Kirili Tereshin är bara 23 år gammal men kan redan ha gett sin kropp permanenta skador. De senaste åren har Tereshin, som är en bodybuilder, injicerat stora mängder synthol i sina armar. 

Synthol är en typ av oljeblandning som främst används av bodybuilders för att ge intryck av större muskler. Injektionen är mycket farlig. 

Tereshin har nu tryckt in så stora mängder olja att hans armar snart kan vara obrukbara. 

ruki_bazuki_official
Bildkälla: ruki_bazuki_official

"Dåligt skick"

Tereshin har injicerat synthol i sina armar i mer än två år. För drygt tre månader sedan slutade han dock abrupt. Detta då han börjat få allvarliga problem med sina armar. 

– Just nu är mina armar i ett dåligt skick och de har fått röda utslag, sa han då till The Sun. 

ruki_bazuki_official
Skärmdump från en video publicerad på Tereshins Instagram: Bildkälla: Instagram/ruki_bazuki_official •

Rädd för att förlora sina muskler

Tereshin började injiciera olja när han tjänstgjorde i militären. Detta då han blev rädd för att förlora musklerna som han kämpat för på gymmet. 

– Jag var orolig för att jag skulle gå ner i vikt så jag bestämde mig för att prova synthol, förklarar han för The Sun.

Först ville Tereshin även injicera olja i andra delar av kroppen. Han bestämde sig dock för att avstå då han började få hälsoproblem på grund av syntholet. 

Skapat insamling 

Läkare har tidigare varnat Tereshin för injektionerna. Bland annat har han fått förklarat för sig att det finns en risk att rörelseförmågan i armarna helt försvinner. 

Det tog dock ett tag för 23-åringen att komma till samma insikt, men nu vill han ändå ta bort syntholet. 

Därför har Tereshin startat en insamling för att åka till Storbrintannein och utföra en operation för att ta bort oljan. Ingreppet kostar 37,760 pund, rapporterar The Sun

ruki_bazuki_official
Bildkälla: ruki_bazuki_official

Förlorade MMA-fight

Nyligen hamnade Tereshin i rubrikerna på grund av en annan anledning – att han förlorade en MMA fight. 23-åringen fick in de första slagen i matchen, men sedan blev han nedslagen och fasthållen av motståndaren. 

ruki_bazuki_official
Bildkälla: ruki_bazuki_official

Läs även: Youtube-stjärnan ångrar rumpförstoringen: "Wake-up call"

Tycker du mannen har gått för långt?