Angela-Pedrosa-holl-pa-att-do-efter-rumpforstoringen
Angela Pedrosa höll på att dö efter rumpförstoringen - Foto: Facebook/Angela Eleutério Pedrosa

Angela, 26, höll på att dö efter rump-ingreppet: "Smärtsamt"

26-åriga Angela Pedrosa ville verkligen ha en större rumpa, så pass mycket att hon la sig under kniven. Men kliniken misstänks ha varit oseriös och Angela var nära på att stryka med som följd. Nu vill hon varna andra.


Angela Pedrosa från Brasilen har länge drömt om att ha en stor och fyllig rumpa. Trots att alla i hennes närhet avrådde henne från att göra ett skönhetsingrepp bestämde sig hon till sist för att förstora rumpan.

Men ingenting gick som Angela hade tänk sig och hon höll på att mista livet som följd, rapporterar Daily Mail.

Fel sorts silikon

Ingreppet är populärt och innebär att man sprutar in silikon i skinkorna för att förstora rumpan. Men det finns också stora risker med proceduren, särskilt om man går till en oseriös klinik. 

Den klinik som Angela gick till misstänks vara av just den opålitliga sorten, och enligt Daily Mail fick Angela 300 milliliter industriell silikon insprutat i rumpan. Något som var början på en mardröm för trebarnsmamman. 

Infekterat sår 

Det tog inte lång tid innan såret blev infekterat och vävnaden som hade sprutats in i rumpan började brytas ner. Som ett resultat behövde Angela läggas in på sjukhus där hon kämpade för sitt liv. 

Samtidigt började läkarna arbeta med att avlägsna de infekterade delarna.

– Jag hade den värsta tänkbara smärta i 20 dagar. Inga läkemedel hjälpte, säger Angela, enligt Daily Mail.

Nu har Angela återhämtat sig, men situationen är långt ifrån över. Efter ingreppet har Angela nämligen hål-liknande ärr på rumpan.

Bildkälla: Facebook/Angela Eleutério Pedrosa

Försöker återställa rumpan

För att försöka få bort "hålen" har hon gjort flera plastikoperationer, utan framgång. I nuläget inväntar hon ännu fler ingrepp i hopp om att kunna återställa bakdelen, skriver Daily Mail.

Enligt den brasilianska tidningen Hoje Emdia utreder polisen nu personen som har utfört ingreppet på Angela.

Läs även: Youtube-stjärnan ångrar rumpförstoringen: "Wake-up call"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!