Lolo Jones är 37 år gammal och oskuld.
Lolo Jones är 37 år gammal och har aldrig haft sex. - Foto: Foto: Stella Pictures. Anja Niedringhaus / AP/TT

37-åriga OS-stjärnan om att aldrig ha haft sex: "Ångrar att jag sa något"

OS-stjärnan Lola Jones, 37, har valt att avstå från sex tills hon gifter sig. Men Jones berättar nu att hon ångrar att hon gick ut med att hon aldrig haft sex. "Det dödade mitt dejtingliv."


OS-stjärnan Lolo Jones skapade stora rubriker när hon gick ut med att hon aldrig hade haft sex. 

Den amerikanske häcklöparen och bobåkaren var en av USA:s största friidrottsstjärnor i slutet av 00-talet och har konkurrerat med svenska häcklöperskan Susanna Kallur i flera tävlingar.  

Vid 29 års ålder berättade hon om valet att avstå från sex: 

– Jag tror bara inte på det. Jag vill vänta tills jag är gift innan jag har har sex, sade Jones i en intervju med HBO Sports

– Min mamma var tillsammans med min pappa i 20 år men de gifte sig aldrig. Och nu är de inte tillsammans längre. Så jag vill bara ha ett starkt band innan (jag har sex). Det är en gåva jag vill ge till min framtida man, fortsatte hon. 

Lolo Jones, 37. Foto: Stella Pictures.

Om beslutet att gå ut med det "Det var ett misstag"

Men i en ny intervju med komikern Kevin Hart så säger den nu 37-åriga Lolo Jones att hon ångrar sitt beslut att gå ut med att hon inte haft sex. 

– Det var ett misstag. Det dödade mitt dejtingliv. Nu har jag ingen chans. Innan hade jag i alla fall en chans, säger hon i intervjuserien Cold As Balls

Lolo Jones. Foto: Cold As Balls / Youtube

OS-stjärnan säger att hon, innan hon gick ut med att hon var frivilligt celibat, ofta fick fundera på vid vilket tillfälle hon skulle ta upp det under en dejt. 

– Väntar jag tills han förstår sig på min personlighet, eller säger jag det bara på en gång, säger hon i intervjun. 

"Sex hjälper kvinnliga idrottare"

Jones säger själv att hennes beslut att vara celibat tills att hon gifter sig på vissa sätt kan ha påverkat hennes idrottsprestationer. 

"Att ha sex hjälper dig faktiskt som idrottare, kvinnlig idrottare. Det är bra för dina hormoner. Så för mig är det egentligen en nackdel".

Relaterade artiklar:

Därför bör du inte använda ordet oskuld

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.