Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen la upp bild på "borttappad ring" – fick oväntade reaktioner

- 30/01/2020, 11:33

Ringen har hittats. Nu är det bara en fråga var den hör hemma någonstans – och vem som ska ta den dit. Se de roligaste kommentarerna från polisens Facebook-inlägg.

När den lokala polisen i North Yorkshire i England postade en bild på sin Facebook-sida på onsdagen hade de nog inte räknat med att bilden skulle bli superviral. 

Polisen skriver att man hittat ringen i ett stöldgodstillslag – och att man tyvärr inte lyckats ta reda på vem ägaren är. 

Ringen
Polisens bild på ringen blev snabbt viral (Facebook/North Yorkshire Police)

Men snabbt efter att bilden laddats upp spårade kommentarsfältet ur fullständigt. Du som har koll på din Sagan om Ringen förstår säkert varför. 

Ringen är nämligen en silver-version av den ring som är med i J.R.R. Tolkiens klassiska böcker. 

Sagan om ringen blev film 2001 (Stella Pictures)

”Ringen gick till North Yorkshire-polisen, som hade denna enda chans att förgöra ondskan för alltid. Men människors hjärtan är lättduperade, och maktens ring har en egen vilja”, skriver en skojare i kommentarerna. 

Här är några andra favoriter från kommentarsfältet: 

”Kasta den i elden! Förstör den!”

”Du hade ETT jobb Frodo!”

”Jag ska hjälpa North Yorkshire-polisen att bära denna börda, så länge den är min att bära.”

”Ringen övergav Gollum. Men något hände som ringen inte räknat med. Den plockades upp av den mest oanade varelsen. En polis från North Yorkshire.”

Efter att bilden gått superviral och tusentals nördiga kommentarer strömmat in fick North Yorkshire-polisen erkänna att man inte hade så bra koll på Sagan om Ringen. 

”Vi behöver jobba på våra filmkunskaper. Men det är ändå någons egendom och vi vill gärna hitta ägaren”, skriver North Yorkshire-polisen på Facebook.

Senare hörde en kvinna av sig och menade att ringen tillhörde hennes man. 

Nu blir man ju lite orolig….

(Stella pictures)

MER OM SAGAN OM RINGEN: Just nu söker ett castingbolag "korta personer som vill spela orcher" – läs mer om det här!