Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chocken – plötsligt kom öl och sprit ur vattenkranen

- 10/02/2020, 15:50

I ett lägenhetskomplex i Indien fick de boende en otrevlig överraskning när vred om vattenkranen i hemmet.

Tänk dig själv: Du vaknar upp efter en god natts sömn, du steppar in i badrummet för att borsta tänderna men istället för att se klart vatten rinna ur kranen möts du av en brun sörja, en sörja som luktar lite nattklubb...

Det var exakt det som hände de boende i ett lägenhetskomplex i Kerala i Indien.

– Vi blev så chockade, säger Joshy Malyiekkal, boende i komplexet till BBC Hindi.

De boende var snabb att ringa myndigheterna för att ta reda på vad som hade skett, och det visade sig senare att anledningen berodde på 6 000 liter konfiskerad alkohol som grävts ner i närheten.

Det som hade hänt var att alkoholen som grävts ner hade sipprat in till brunnen som försedde de boende med vatten.

Har inte kunnat gå till jobbet

Myndigheterna i Kerala försöker nu åtgärda problemet, som har ställt till det för många sen det uppdagades. Folk har bland annat inte kunnat gå till jobbet på grund av att de inte kunnat tvätta sina kläder.

Nu tror man att rengöringen av brunnen kommer vara klar om ungefär en månad, vilket gör att de boende nu måste få vatten levererat hem till sig från myndigheterna för att kunna klara sig.

Nog för att det kan låta som en hejdundrande grej att ha alkohol rakt från kökskranen, så hade man nog ändå tackat nej till det när man hör detta va?