Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dansade på TikTok – sen upptäckte han kuslig detalj i bakgrunden

- 21/04/2020, 11:51 -

När Reu tittade på videon en andra gång fick han en chock. Dansvideon med den kusliga detaljen har nu fått miljontals visningar, ser du vad som händer i bakgrunden?

TikTok-användaren Reubix_Cube lade upp en dansvideo där han skrev att han varit hemma ensam och därför lärt sig en dans. Videon har nu fått hela 1,9 miljoner spelningar, men inte för att dansen är särskilt bra. 

Det är vad som händer i bakgrunden av videon som får folk att se den om och om igen. Han står i vardagsrummet och dansar och i bakgrunden finns en trappa. Mitt i videon kan man se hur något mörkt plötsligt skymtar i toppen av trappan. Gestalten försvinner sedan snabbt och ljudlöst. 

Du kan se klippet, inzoomat och i slow motion, i spelaren ovan.

Gestalten i trappan
Den mystiska gestalten i trappan. Bildkälla: TikTok/Reubix_Cube

Reu hörde inte heller gestalten i trappan utan laddade senare upp ett klipp där han reagerar på videon, han berättade även i ett annat inlägg att han blev mycket rädd efter att ha sett klippet och hade haft svårt att sova. 

Tror att videon är fejk

Nu är folk i kommentarerna tveksamma till om det verkligen var något mystiskt eller om det hela är iscensatt för att få fler följare. Videon där han reagerar på klippet har nämligen fått nästan 7 miljoner visningar och hans följare har ökat med ungefär 60 000 personer. 

Reu själv säger dock att klippet är äkta, i en video förtydligar han och att han var ensam hemma och att han inte har några husdjur, videon har omskrivits av flera medier, bland annat News.au.