Hävdar att mord och styckning var självförsvar
Hävdar att mord och styckning var självförsvar - Foto: Shutterstock/Polisen

Dödade och styckade 19-åring – säger att det var självförsvar

Den 27-åriga mannen har erkänt mordet på den 19-åriga kvinnan, men han hävdar att han dödade och styckade kvinnan i självförsvar.


27-åriga Ethan från North Dakota, USA, står anklagad för att ha mördat en 19-årig kvinna som under en period ska ha bott hemma hos honom. 

Ethan nekade först till anklagelserna, men erkände sedan att det var han som mördat 19-åringen. Relationen mellan dem är oklar. 

27-åringen som står anklagad för mordet

27-åringen står nu anklagad för att han mördat kvinnan och sedan styckat hennes kropp med någon form av såg. Han ska enligt utredningen sedan ha lagt kroppsdelarna i soppåsar som han slängt i en soptunna utanför sitt hus, det skriver brittiska Metro. 

Ethan kallar nu det kallblodiga mordet för självförsvar.

Hittade blodfläckar i hemmet

Enligt polisen har den 19-åriga kvinnan varit saknad sedan den 3 april. Ethan säger att kvinnan ska ha bott hos honom under en period men att han inte sett henne sedan 4 april, då hon samlat ihop sina tillhörigheter och lämnat honom. 

Utredare hittade den såg som misstänks ha använts i Ethans hem och fann även blodfläckar på sophinkar och på andra platser inne i lägenheten, skriver brittiska Metro

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!