Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sofie, 25, kunde inte spola i toan fick en chock när hon såg varför

- 28/08/2020, 10:51

Hur skulle du reagera om fyra stycken ormar bosatte sig i din toastol? Det var något Sofie Pearson fick uppleva nyligen. Nu berättar hon för Nyheter24 om skräcken.

Det här är inget för känsliga. 

För hur skulle du reagera om du märkte att du hade en objuden gäst i toastolen? Hur skulle du reagera om du märkte att du hade FYRA objudna gäster i toastolen?

När Sofie Pearson, 25, från North Queensland i Australien skulle spola på toaletten nu i helgen märkte hon att det gick lite trögt. 

När hon lyfte på cisternlocket på toalettens ovansida fick hon en minst sagt oväntad överraskning. Där låg nämligen fyra ormar – varav den längsta var fyra meter lång.

– Jag stod där och stirrade, det tog ett tag att processa vad det var jag såg, jag var lite chockad faktiskt, säger Sofie när Nyheter24 ringer upp. 

Började röra på sig

I början var det lugnt bland gästerna, men ganska snart började det hända saker. 

– Till och börja med var de väldigt tysta och stilla, efter fem minuter eller så började de röra på sig en hel del. De ville röra sig bort från ljuset, och komma ner där det var mörkt, berättar Sofie. 

Sofie hade tur. Ormarna var inte giftiga, och en vän fick komma och lyfta ut ormarna till säkerheten. Sofie berättar att för australiensare kanske inte några i toastolen är en jättestor grej. 

– Framför allt är nog vi som bor ute på landet lite mer luttrade, jag är ganska van vid ormar, säger Sofie som nu blivit en världskändis. 

En världsnyhet

Flera stor medier, bland annat CNN, har skrivit om ormbesöket, som skedde förra helgen.

– Det är helt galet. För mig är det inte en stor grej. Jag trodde inte att det skulle bli så stort, det här är sånt som händer, säger Sofie till Nyheter24. 

Kollar du extra noga när du går på toa nu?

– Ja, jag har varit lite paranoid, jag kollar lite extra noga nu, skrattar Sofie Pearson. 

LÄS MERSå enkelt kan råttor ta sig upp genom toastolen