En tio månader gammal bebis har avlidit efter att ha blivit attackerad av två rottweilers.
En tio månader gammal bebis har avlidit efter att ha blivit attackerad av två rottweilers. - Foto: Cavan Images/Alamy/Stella Pictures och Z1B/Alamy/Stella Pictures

Bebis attackerades av familjens rottweilers – dog av skadorna

En tio månader gammal bebis har avlidit efter att ha blivit attackerad av familjens egna hundar i Willow Spring, North Carolina, under tisdagskvällen. Hundarna, av rasen rottweiler, gick till attack när bebisen lämnats ensam i bostaden en kort stund.


Det var vid 20-tiden under tisdagskvällen som den tragiska olyckan inträffade i Willow Springs, North Carolina. En tio månader gammal bebis blev då ihjälbiten av familjens två rottweilers.

– Pappan hade lämnat det lilla barnet ensam i bostaden i ett par minuter, säger Danny Johnson vid den lokala polisen i Johnston County till den lokala tv-stationen ABC11 och fortsätter:

– Han gick bara ut för att flytta en sprinkler och då kom grannen och pratade med honom. Bara några minuter hann passera och sedan hördes tumult inifrån huset. 

Bebisen dödförklarades på plats

När pappan upptäckte vad som pågick i bostaden tillkallade han polis och ambulans, som kort därefter anlände till platsen. Trots flera återupplivningsförsök gick bebisens liv inte att rädda och hen dödförklarades på plats i hemmet. 

Det finns, enligt ABC News, inga uppgifter om att hundarna, som nu omhändertagits, skulle ha varit aggressiva tidigare. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han bor mitt i USA:s gränskris

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

1 timme sedan
Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.