Stockholm

2-årig flicka försvann från bostad – hittades avliden i hink

Bilderna är genrebilder.
Bilderna är genrebilder. Foto: Adamo Barbieri/Alamy, Z1B/Stella Pictures och Fredrik Sandberg/TT

En tvåårig flicka har hittats avliden i en hink i området Dagenham i London. Flickan hittades efter en sökinsats då hon, drygt en timme tidigare, anmälts som saknad.


Läs mer

Det var under helgen, vid 17-tiden på lördagen, som en tvåårig flicka hittades död i en trädgård i området Dagenham i östra London, enligt The Independent.

Lokaltidningen MyLondon uppger mer specifikt att flickan ska ha hittats i en hink i trädgården där hon också dödförklarades av ambulanspersonal.

Anmäldes som saknad: "Letade överallt"

Flickan hittades av en polishund som kallats in i en omfattande sökinsats som inletts bara en timme innan hon hittades. Tvååringen hade nämligen anmälts som saknad och tumult hade brutit ut i bostadsområdet.

– Jag öppnade dörren och såg så mycket folk. Jag såg en kvinna gråta utanför och frågade henne vad som hänt och hon sa "bebisen, vi kan inte hitta henne", uppgav en granne i området för The Independent och fortsatte vidare:

– Sedan letade vi överallt i trädgården och i huset. Polisen kom och de letade överallt. Kontrollerade vår trädgård, vårt skjul och de kunde inte hitta henne.

Men en dryg timme senare hittades alltså flickan. 

Inga gripanden har gjorts

Någon dödsorsak är ännu inte fastställd och inga gripanden har gjorts. 

– Den trädgård där flickan hittades låg inte på hennes hemadress, men det var den adress som hon anmälts som saknad från, sade en talesperson för polisen under onsdagen, rapporterar The Independent.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.