Google maps, Halmstad
Google maps, Halmstad

Helgprognos för Halmstad vecka 34

Helgens väder i Halmstad kommer att vara varierande med blåsiga dagar och regn. På fredagen förväntas en vindstyrka på 5.7 m/s och en nederbördsmängd på 5.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 20 grader och det kommer vara molnigt. Lördagen blir betydligt lugnare med en vindstyrka på 2.3 m/s och ingen nederbörd. Solen kommer att titta fram genom delvis moln och temperaturen kommer att ligga på 18 grader. På söndagen blir det återigen blåsigt med en vindstyrka på 3.8 m/s och en nederbördsmängd på 7.9 mm. Trots regnet kommer solen att titta fram och temperaturen kommer att ligga på 20 grader.


Fredag 25/8
20°
Regn: 5.8 mm
Vind: 5.7 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 7.9 mm
Vind: 3.8 m/s

Fredag 25/8 bjuder Halmstad på en blåsig dag med en vindstyrka på 5.7 m/s. Det kommer även att regna med en nederbördsmängd på 5.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 20 grader och det kommer vara molnigt under dagen. Så se till att ta med paraplyet och klä dig efter vädret om du ska ut och göra något!

Lördag 26/8 blir det betydligt lugnare vindar i Halmstad med en vindstyrka på 2.3 m/s. Det kommer inte att regna något alls under dagen, så det är en perfekt dag för att vara utomhus. Solen kommer att titta fram genom delvis moln och temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Passa på att njuta av den fina dagen och ta en promenad eller sätt dig på en uteservering!

Söndag 27/8 blir det återigen lite blåsigt i Halmstad med en vindstyrka på 3.8 m/s. Det kommer att regna under dagen med en nederbördsmängd på 7.9 mm. Trots regnet kommer solen att titta fram genom delvis moln och temperaturen kommer att ligga på 20 grader. Så se till att ta med regnkläder om du ska vara utomhus och kanske passa på att göra något inomhusaktivitet som att gå på bio eller besöka ett museum!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!