Google maps, Stockholm
Google maps, Stockholm

Helgprognos för Stockholm vecka 39

Fredag 29/9
18°
Regn: 1.8 mm
Vind: 4.7 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 5.6 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 3.5 m/s

Fredag den 29 september kommer Stockholm att uppleva en blåsig dag med en vindhastighet på 4.7 m/s. Det kommer även att regna med en nederbördsmängd på 1.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader och himlen kommer att vara molnig. Det kan vara en bra idé att ta med paraplyet när du går ut idag.

På lördag den 30 september kommer vinden att öka till 5.6 m/s i Stockholm. Det kommer dock inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer solen att skina och temperaturen kommer att vara 16 grader. Det kan vara en perfekt dag för att ta en promenad i parken eller njuta av en kopp kaffe utomhus.

På söndag den 1 oktober kommer vinden att minska till 3.5 m/s i Stockholm. Det kommer inte heller att regna, så du kan fortsätta att njuta av det soliga vädret. Temperaturen kommer att vara något svalare, med 15 grader. Det kan vara en bra dag att ta en utflykt till en närliggande naturreservat eller bara njuta av en lugn söndag utomhus.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Stockholm att vara blåsig och regnig på fredag, solig på lördag och solig men något svalare på söndag. Se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!