Google maps, Helsingborg
Google maps, Helsingborg

Helgprognos för Helsingborg vecka 39

Helgen i Helsingborg kommer att vara blåsig och regnig, med chans till solsken på lördagen. Temperaturen kommer att ligga runt 17-18 grader. Se till att vara förberedd på olika väderförhållanden och njut av helgen oavsett vad vädret bjuder på!


Fredag 29/9
18°
Regn: 2 mm
Vind: 6.1 m/s
Lördag 30/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 7.6 m/s
Söndag 1/10
17°
Regn: 1.8 mm
Vind: 6.2 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Helsingborg med en vindstyrka på 6.1 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2mm. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Så se till att ta med paraplyet när du beger dig ut!

Lördag 30/9 blir det ännu blåsigare i Helsingborg med en vindstyrka på 7.6 m/s. Men det kommer att vara uppehåll under dagen och ingen nederbörd förväntas. Istället kan du förvänta dig soligt väder med delvis molnighet. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader. Så passa på att njuta av lite frisk luft och solsken!

Söndag 1/10 kommer vinden att minska något till 6.2 m/s. Det kommer att vara molnigt under dagen och det förväntas en nederbördsmängd på 1.8mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader. Så se till att ta med dig regnkläder om du ska vara utomhus!

Det ser ut som att helgen i Helsingborg kommer att vara ganska blåsig och regnig. Men det finns också chans till solsken på lördagen. Så se till att vara förberedd på olika väderförhållanden och njut av helgen oavsett vad vädret bjuder på!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!