Google maps, Malmö
Google maps, Malmö

Helgprognos för Malmö vecka 41

Helgen i Malmö kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, men vädret förbättras under lördagen med sol och mindre regn. På söndagen blir det fortsatt blåsigt, men solen tittar fram genom molnen. Temperaturen kommer att vara mild på fredagen och lördagen, men sjunker till 11 grader på söndagen. Klä dig varmt och njut av helgen i Malmö!


Fredag 13/10
16°
Regn: 7.2 mm
Vind: 10.4 m/s
Lördag 14/10
16°
Regn: 0.9 mm
Vind: 11.1 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 11.1 m/s

Fredag den 13/10 kommer Malmö att mötas av en blåsig och regnig dag. Vindhastigheten kommer att ligga på 10.4 m/s, vilket kan göra det kyligt att vara utomhus. Regnmängden förväntas vara 7.2 mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, vilket är ganska mildt för årstiden. Så se till att ta med dig paraply och klä dig varmt när du ger dig ut i Malmö idag.

På lördag den 14/10 kommer vinden att öka något till 11.1 m/s, vilket kan göra det ganska blåsigt. Men regnmängden kommer att minska till 0.9 mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska torrt. Dessutom kommer solen att titta fram och ge oss en härlig solig dag. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, vilket är ganska behagligt. Så se till att njuta av det fina vädret och ta tillfället i akt att vara utomhus i Malmö imorgon.

På söndag den 15/10 kommer vinden att ligga kvar på 11.1 m/s, vilket innebär att det fortfarande kommer att vara ganska blåsigt. Men regnet kommer att hålla sig borta och vi kommer istället att få njuta av solen som tittar fram genom delvis molnighet. Temperaturen kommer dock att sjunka till 11 grader, vilket kan göra det lite kyligt. Så se till att klä dig varmt och njut av en solig dag med lite moln i Malmö på söndag.

Det var helgprognosen för Malmö med start på fredag den 13/10. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!