Google maps, Uppsala
Google maps, Uppsala

Helgprognos för Uppsala vecka 41

Helgen i Uppsala kommer att vara varierande när det gäller vädret. Fredagen förväntas bli blåsig och regnig, medan lördagen blir solig men blåsig. Söndagen blir något lugnare med sol och delvis molnighet. Det är bäst att vara förberedd på olika väderförhållanden och njuta av helgen i Uppsala.


Fredag 13/10
12°
Regn: 7.8 mm
Vind: 7.8 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 9.5 m/s
Söndag 15/10
10°
Regn: 0 mm
Vind: 5.6 m/s

Fredag den 13 oktober kommer Uppsala att mötas av en blåsig och regnig dag. Vindstyrkan förväntas vara 7.8 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt att vara utomhus. Regnmängden förväntas vara 7.8 mm, så det är bäst att ta med paraplyet när du ger dig ut. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader och det kommer vara molnigt. Så det kan vara en bra dag att stanna inomhus och njuta av en mysig filmkväll.

På lördag den 14 oktober kommer vädret i Uppsala att förändras. Vindstyrkan förväntas öka till 9.5 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt att vara utomhus. Men det kommer inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kan du förvänta dig soligt väder med en temperatur på 13 grader. Det kan vara en perfekt dag att ta en promenad i parken och njuta av höstfärgerna.

På söndag den 15 oktober kommer vädret i Uppsala att vara något lugnare. Vindstyrkan förväntas vara 5.6 m/s, vilket är lite mindre blåsigt än tidigare dagar. Det kommer inte heller att regna, så du kan lämna paraplyet hemma igen. Istället kommer du att få njuta av soligt väder med delvis molnighet. Temperaturen förväntas vara 10 grader, så det kan vara en bra dag att ta en promenad och njuta av höstluften.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Uppsala att vara varierande när det gäller vädret. Fredagen kommer att vara blåsig och regnig, medan lördagen blir solig men blåsig. Söndagen blir något lugnare med sol och delvis molnighet. Så se till att vara förberedd på olika väderförhållanden och njut av helgen i Uppsala!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!