Google maps, Södertälje
Google maps, Södertälje

Helgprognos för Södertälje vecka 41

Helgen i Södertälje kommer att inledas med regn och blåst på fredag, följt av soligt väder på lördag och avslutas med en solig dag med delvis moln på söndag. Det förväntas regn och en vindhastighet på 8.5 m/s på fredag, medan lördag kommer att vara något bättre med svagare vind och lite regn. Söndag förväntas vara ännu lugnare med soligt väder och ingen nederbörd. Planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!


Fredag 13/10
12°
Regn: 9.2 mm
Vind: 8.5 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 0.3 mm
Vind: 7.6 m/s
Söndag 15/10
10°
Regn: 0 mm
Vind: 5.2 m/s

Fredag den 13/10 kommer det att vara en blåsig och regnig dag i Södertälje. Vinden kommer att vara 8.5 m/s och det förväntas regna 9.2 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med dig paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut!

På lördag den 14/10 kommer vädret att bli något bättre i Södertälje. Vinden kommer att vara något svagare, med en hastighet på 7.6 m/s. Det förväntas endast lite regn, med en nederbördsmängd på 0.3 mm. Temperaturen kommer att stiga till 13 grader och det kommer att vara soligt. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad utomhus!

Söndag den 15/10 kommer det att vara ännu lugnare väder i Södertälje. Vinden kommer att vara 5.2 m/s och det förväntas ingen nederbörd under dagen. Temperaturen kommer att vara 10 grader och det kommer att vara soligt med delvis moln. Så det ser ut att bli en perfekt dag för att ta en utflykt eller kanske bara koppla av utomhus!

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Södertälje att börja med regn och blåst på fredag, följt av soligt väder på lördag och avslutas med en solig dag med delvis moln på söndag. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!